Search
Close this search box.

Plesni klub ‘LDF’ Jajce osvajač dvije medalje na takmičenju u Zagrebu

Podijeli članak:

U proteklom vikendu, talentirani plesači iz Plesnog kluba “LDF” Jajce ostvarili su zapažen uspjeh na 9. plesnom i mažoret festivalu Christmas Ball. Unatoč zahtjevnoj konkurenciji, članovi kluba vratili su se s pregršt nagrada, odličnim plasmanima te neprocjenjivim iskustvom.

Ponosno ističemo njihove impresivne rezultate:

1. mjesto – Latin Show group seniori,

2. mjesto – Open group mini,

5. mjesto – MTV/commercial group children.

Trenerica i voditeljica PK “LDF” Jajce, Lara Heganović Zahirović, izrazila je zahvalnost svojim plesačima, njihovim roditeljima te posebno istaknula podršku sponzora i donatora. Posebno su zahvalni AŽ “TRANS” Jajce, koji ih uvijek vozi na takmičenja, pružajući neophodnu podršku.

“Ovim putem želim se zahvaliti svojim plesačima na izuzetnom trudu i uspjesima, kao i njihovim roditeljima koji su uvijek uz nas. Velika hvala našim sponzorima i donatorima, a posebno AŽ “TRANS” Jajce, bez kojih ova putovanja ne bi bila moguća. Nastavljamo s radom jer kod nas nema odmora. Treniramo vrijedno, sudjelujemo na raznim događajima, a posebno smo ponosni na nastupe povodom obilježavanja Dana osoba s invaliditetom i predstojeće adventske manifestacije u Jajcu”, izjavila je Lara Heganović Zahirović.

Plesači su također imali priliku putovati dan ranije u Zagreb, gdje su posjetili “Muzej čokolade” i “Muzej iluzija”, te uživali u prekrasnom ozračju Adventa.

Na ovom natjecanju sudjelovalo je čak 15 sudaca, među kojima se istaknuo Marko Ciboci, poznati plesni umjetnik i međunarodni plesni sudac, poznat iz showa “Ples sa zvijezdama”. Njegovo sudjelovanje dodatno je obogatilo iskustvo natjecanja.

This slideshow requires JavaScript.

Plesni klub “LDF” Jajce već se priprema za naredna takmičenja, a publika ih ima priliku vidjeti u akciji na adventskim događanjima u Jajcu te na dječjem Božiću. Njihova strast i predanost plesu nastavit će oduševljavati ljubitelje plesa u budućnosti.

(Jajce Online)

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Nakon što je Služba za zapošljavanje Tuzlanskog kantona objavila oglas da firma iz Zenice...

Višestruki povratnik u kriminal osuđen je na godinu dana i osam mjeseci zatvora zbog...

Hrvatski književnik, pjesnik, prevoditelj i umjetnik iz Dubrovnika, akademik Luko Paljetak preminuo je u...

Nekada je sedmicama vladala euforija uoči nastupa bh. predstavnika na Euroviziji. Očekivanja su uvijek...

Nogometaši Bayer Leverkusena su u 33. kolu Bundeslige pobijedili Bochum rezultatom 5:0 i tako...

Pozorišni i televizijski glumac Enis Bešlagić, poznato lice regionalne televizije, priprema se za premijeru...