Impressum

Jajce Online je nezavisni informativni portal koji djeluje u okviru udruženja „Jajce media“. Kako je većina informativnih portala na domaćem web-u vezana za određene političke subjekte i ciljeve, odnosno neobjektivna prema svojim krajnjim korisnicima, odlučili smo se za nešto potpuno drugačije.

U zemlji poput naše, upravo su objektivnost i nezavisnost ono čega najviše nedostaje, zbog čega je JAJCE ONLINE svojevrsna oaza slobodnog izražavanja stavova i „nefiltriranih“ informacija bez obzira na njihovo porijeklo.

Vijesti iz naše općine i zemlje, servisne informacije, IT/Tech novosti, zanimljivosti, kolumne, foto galerije…, samo su neki od sadržaja koje Vam nudimo, a važno je reći kako će sa razvojem portala svoje mjesto dobiti i mnoge druge teme.

Svi volimo pohvale na račun našega rada, ali ono što je našoj redakciji podsticaj za daljni napredak jesu sugestije, primjedbe i kritike, koje su uvijek dobro došle.

Kontakt i adresa redakcije:

Adresa: Hrvoja Vukčića Hrvatinića 10. Jajce
Mobitel: 064 437 5488 / 064 443 0627
Email: jajceonline.portal@gmail.com

Glavni urednici:

Sandro Nuhanović,
Edvin Edo Crnkić.

Saradnici:

Žan Anđić,
Sara Velaga,
Samed Žužić,
Adna Smajlović Skopljak,
Zuhdija Humić,
Mirza Čaušević.

Vizuelno rješenje Web izdanja Tehnoklik Jajce

NAPOMENA:

Jajce Online se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u komentarima postavljenih na našim stranicama. Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove nezavisnog portala Jajce Online. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja.

Jajce Online zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara mi nismo dužni obrisati sve stavke koja krše pravila. Kao čitalac, također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti s vašim vjerskim, moralnim te drugim načelima i uvjerenjima. 

U slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužni smo obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.

Posljednje objave