Zvanično potvrđen Cipetićev transfer: Ovo je iskorak nisam ni zamišljao da će ispasti ovako

Široki Brijeg je i zvanično potvrdio kako će njegov dosadašnji desni bočni igrač Branimir Cipetić u proljetnom dijelu sezone nositi dres Lokomotiva iz Zagreba.

Široki Brijeg je i zvanično potvrdio kako će njegov dosadašnji desni bočni igrač Branimir Cipetić u proljetnom dijelu sezone nositi dres Lokomotiva iz Zagreba.

Nakon prošlosedmičnog riješenog posla oko transfera Matea Marića, NK Široki Brijeg i NK Lokomotiva postigli su dogovor i o transferu 25-godišnjeg Splićanina na Kajzericu.

“Drago mi je da su klubovi postigli dogovor na obostranu korist. Uskoro odlazim u Zagreb i na licu mjesta dogovorit ću osobne uvjete iz ugovora. Prelaskom u Prvu HNL napravio sam iskorak u karijeri. Spreman sam za nove izazove”, kazao je kratko Branimir Cipetić nakon dogovorenog transfera, a onda i uputio vrlo emotivnu poruku svima u klubu.

“Došao sam prije godinu i pol dana i nisam ni zamišljao da će ispasti ovako kako je ispalo. Prije svega, želio bih se zahvaliti Daliboru Šiliću koji je otpočetka vjerovao u mene i pružio mi priliku. Naravno, zahvaljujem i svim trenerima u stručnom stožeru, ali i svim djelatnicima i djelatnicama u klubu, jer su mi od prvog dana iskazali gostoprimstvo i omogućili mi osjećati se kao kod kuće. Također, veliko hvala svim navijačima koji su bili podrška kako na stadionu tako i izvan njega. Ostaje mi velika žal što je prošla sezona prekinuta. Uvjeren sam da bi u Kupu BiH otišli do kraja i tako razveselili sve one koji žive za ovaj klub. Na kraju, najveće hvala mojoj obitelji i djevojci koji su uvijek uz mene. Široki Brijeg će zauvijek ostati u mom srcu. U ovom gradu i klubu ostvario sam mnoga prijateljstva. Hvala Vam svima, jer bez Vas ne bih bio to što sam danas”, poručio je popularni Cipe.

Branimir Cipetić u NK Široki Brijeg stigao je u ljeto 2019. nakon nekoliko sezona provedenih u niželigaškim momčadima u Španiji. Vrlo brzo se prometnuo u ponajboljeg igrača Širokog, a zahvaljujući sjajnim igrama stigao je i do reprezentativnog dresa BiH za koju je upisao tri nastupa.

Za godinu i pol u NK Široki Brijeg upisao je 36 nastupa, postigao jedan pogodak i upisao sedam asistencija.

KOMENTARI