ŽOK ‘Jajce-Nansen’ na najvećem skupu trenera i talenata Evrope

Završio je još jedan ljetni kamp u organizaciji Hrvatskog odbojkaškog kluba ”Čapljina” koji je i ove godine pokazao zašto je jedan od najjačih kampova odbojke u Evropi. Na kampu je sudjelovalo preko 200 djevojčica koje su kroz pet dana učile tehniku i trenirale s najboljim trenerima Europe.

Prof. dr. Goran Nešić, prof. dr. doc. Mirjana Milić, Milorad Krunić, reprezentativac Danijel Galić, samo su neka od imena koja su ove godine sudjelovala na kampu u Čapljini. Šećer na kraju je Daniele Santarelli, čovjek koji je ove godine s Coneglianom osvojio tri titule u Italiji, a zatim i Ligu prvaka!

On je trenirao s djevojkama na kampu u Čapljini i poručio kako su u Hercegovini djevojke rođeni talenti za odbojku te kako među ovim djevojčicama vidi puno novih Božana Butigan.

Članice ženskog odbojkaškog kluba “Jajce-Nansen” prvi put su sudjelovale na ovako prestižnom kampu .

-Puno smo tog novog naučili.a učili smo od vrhunskih stručnjaka iz odbojke:sveučilišni profesori Goran Nešić iz Beograda i Mirjana Milić iz Splita. Pored učenja novih vještina i metoda nije nedostajalo i zabave, novih upoznavanja, dobrih i interesantnih treninga, a za uvjete koji su bili su jako dobri, rekao je trener Šekib Makić, koji je još dodao:

Sve čestitke za dobru organizaciju zaslužuje organizator predsjednik Odbojkaškog saveza FBiH i predsjednik Hrvatskog odbojkaškog kluba Čapljina Miloš Jelčić.

 

 

(Jajce Online)