Zimska idila na Blidinju, sezona u punom jeku

Zimska sezona na Blidinju u punom je jeku, a s obzirom na najavljene padavine, uživanje u snijegu će se nastaviti i u narednom periodu.

Iz Blidinje ski & nature parka kazali su za Fenu kako na Blidinju vlada prava zimska idila. Snijega ima dovoljno, a u funkciji su sve staze te dvije žičare – velika žičara četverosjed i mala vučnica za djecu i početnike.

Kapaciteti su skoro popunjeni, a dominiraju domaći gosti, iako ima i onih iz susjedne Hrvatske. S obzirom na najavljene snježne padavine, domaćini očekuju da će tako ostati i naredni mjesec.

Iz blidinjskog ski parka naglasili su kako svake godine obogaćuju svoju ponudu te da su počeli s radovima na izgradnji novog hotela.

”U planu je izgradnja hotela s novim restoranom i konferencijskom dvoranom, kao i novim smještajnim kapacitetom u sklopu skijališta, a radovi su već počeli”, kazali su.

Pozvali su sve ljubitelje zimskih sportova i snijega da dođu na Blidinje te poručili kako snijega ima dovoljno i za skijanje, za avanturiste, ali i za dječije radosti.

Staze za dnevno skijanje otvorene su od 9 do 16 sati. Cijena skijaške dnevne karte za odrasle je 25 maraka, a za djecu do 14 godina starosti 20 maraka.

 

(N1)