Zeljković najavio obraćanje medijima u Sarajevu nakon izbora novog selektora

Podijeli članak:

Predsjednik Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine Vico Zeljković sutra će se na konferenciji za medije obratiti okupljenim novinarima u Sarajevu.U zgradi Nogometnog saveza BiH u Sarajevu sutra će biti uzbudljiv dan. Za 11 sati zakazana je sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH.

Tu će čelnici krovne kuće bh. nogometa raspravljati o novom selektoru. Članovi Izvršnog odbora glasat će za Savu Miloševića te ga najvjerovatnije izabrati za novog selektora reprezentacije BiH, gdje će naslijediti Mehu Kodru.

Dva sata nakon sjednice, predsjednik saveza Vico Zeljković najavio je obraćanje medijima u Sarajevu. Iz Nogometnog saveza BiH nisu govorili o temama konferencije za medije, ali je jasno da će se odnositi na imenovanje novog selektora.

“U petak, 29. septembra 2023. godine u 13:00 sati u prostorijama NS BiH u Sarajevu bit će održana press konferencija. Predstavnicima medija će se obratiti predsjednik saveza Vico Zeljković”, saopćio je Nogometni savez BiH.

Konferenciju za medije uživo ćete moći pratiti na portalu Klix.ba. Ono što nije poznato, jeste da li će se Savo Milošević pojaviti pred novinarima i obratiti javnosti.

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Građani Rudog ogorčeni su činjenicom da su ostali bez jedine banke, ali i lokalne...

Da građani u BiH loše žive i da im je sve teže preživjeti mjesec,...

Žrtva nasilja u porodici čiji identitet nećemo otkrivati javila se portalu N1 s ciljem...

U sudu u Minhenu danas je održano završno ročište ponovljenog suđenja Srećku S. (64),...

U Bosni i Hercegovini ponovo se dogodio brutalni napad na ženu.

Vozač kamiona iz Bosne i Hercegovine jutros je u blizini Andorfa u Gornjoj Austriji...