Za igraonicu na Carevom Polju i Milama izdvojeno 10.000 KM

Podijeli članak:

Javna institucija “Sport i rekreacija” Jajce na čelu s ravnateljom Antom Lukićem u suradnji sa OŠ “13.rujan” Jajce putem javnog poziva Ministarstva za prostorno uređenje, građenje, zaštitu okoliša, povratak i stambena pitanja SBK/KSB implementirala je dio projekta kroz nabavku i postavljanje vanjske dječje igraonice u PŠ “Carevo Polje”,slijedi također ocrtavanje igrališta i postavljanje table za koš.

Drugi dio projekta odnosi se na postavljanje koša i nogometnih golova na igralištu PŠ “Mile” koji će se okončati kroz par dana.

Ovaj projekt vrijedan 10.000 KM sigurno će pridonijeti poboljšanju kvalitete života učenika. Ova inicijativa nije samo korisna za djecu, već i za cijelu zajednicu, jer će pružiti sigurno i kreativno okruženje za igru i aktivnosti na otvorenom.

Ravnatelj Anto Lukić, koji je također doprinio projektu, osigurao je najmanje po dvije lopte za nogomet i odbojku, jednu loptu za košarku i užad za preskakanje za obje navedene područne škole. Njegov doprinos projektu također je vrlo vrijedan, jer će dodatna sportska oprema pomoći djeci da se još više angažiraju u fizičkim aktivnostima, što je izuzetno važno za njihov razvoj i zdravlje.

Ova inicijativa je važan korak prema stvaranju zdravijeg i sretnijeg okruženja za djecu u Jajcu. Ministarstvo za prostorno uređenje, građenje, zaštitu okoliša, povratak i stambena pitanja SBK/KSB te Anto Lukić zaslužuju pohvalu za svoj trud i doprinos u ovom projektu.

Nadamo se da će se takve inicijative nastaviti i da će se stvoriti još više mogućnosti za razvoj djece u Jajcu.

 

 

(Jajce Online)

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

U prvom kvartalu ove godine, Jajce je doživio razne demografske događaje koji su utjecali...

U Mugli, jednoj od najpopularnijih primorskih destinacija u Turskoj, ovog ljeta očekuju veliki broj...

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Luka Menalo zaplovio je danas u bračne vode sa svojom...

Jajački Kraljevi su u sezoni 2022/2023 nastupali sa šest različitih selekcija i odigrali 111...

Pozorišne igre Bosne i Hercegovine, najstariji festival profesionalnih pozorišta u BiH, bit će održan...

Sjednica Skupštine opštine Mrkonjić Grad prekinuta je danas nakon što je odbornik Sergej Milanović...