Vruće scene Cardi B i Megan Thee Stallion sa dodjele Grammyja zbog kojih se mijenjao kanal

Ovogodišnja dodjela Grammy nagrada održana je u Los Anđelesu i predstava je i oduševila ali i šokirala gledaoce. Pored toga što je voditelj Trevor Noa otvorio šou kontroverznim monologom tokom kojeg se našalio na račun kraljevske porodice, a Dua Lipa gledaoce oduševila nastupom, vrući nastupi “zapalili” su publiku, prenosi CdM.

Cardi B i čuvena reperka Megan Thee Stallion imale su energičan nastup tokom kojeg je zabilježeno više provokativnih poza.

Kontroverzna pjesma “Wap” u izvođenju američkih reperki ne prestaje da dijeli javnost još od objavljivanja prošle godine. Eksplicitni stihovi i prenaglašena seksualnost neke je oduševila, a neke zgrozila pa ne čudi što se i dan poslije dodjele Grammyi nagrada priča o ovom, prvom uživo izvođenju singla.

Sama Cardi B izjavila je da je “pjesma gadna” a Megan je dežurnim kritičarima poručila da je ne moraju ni slušati ako im se pjesma ne sviđa.

Spomenutu pjesmu kritikovao je i Snoop Dogg riječima “Dajte nam da o nečemu i maštamo, ne morate nam sve pokazati. Dajte nam malo privatnosti i intimnosti. Djevojke su stvarno hrabre”.

(avaz)