Naslovnica DRUŠTVO Vođević u posjeti gradonačelniku Trebinja

Vođević u posjeti gradonačelniku Trebinja

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić razgovarao je sa načelnikom Opštine Mrkonjić Grad Draganom Vođevićem, kome je prenio pozitivna iskustva iz brojnih projekata u kojima je naš grad pionir u Republici Srpskoj.

Ćurić je Vođevića upoznao o razvojim projektima, te onim iz oblasti brojnih programa koji su značajno doprinijeli prepoznatljivosti Trebinja kako u Srpskoj, tako i u regionu.

„Gospodina Vođevića je interesovo način izgradnje zgrade za mlade bračne parove u Trebinju, te programi kojima se direktno pomaže majkama porodiljama, učenicima, studentima, boračkim kategorijama i penzionerima te licima koja žele da pokrenu sopstveni biznis“, istakao je Ćurić.

Prema njegopvim rijčima, Mrkonjić Grad je u Trebinju prepoznao lokalnu zajednicu na koju se treba ugledati i koja je primjer timskog rada, inovativnosti i razvoja na području Republike Srpske.

Ćurić je kazao i da će delegacija Grada Trebinja u narednom periodu posjetiti Mrkonjić Grad u cilju razmjene pozitivnih iskustava i rješenja koje je ova lokalna zajednica ostvarila u proteklom periodu.

(agencije)