Jajce Online
SPORT

Vina iz Jajca: Želja mi je zaigrati na Nou Kampu

Vina Crnoja nekadašnja reprezentativka juniorske reprezentacije, a danas futsal Bosne i Hercegovine igra za FC Bergheim u Austrijskoj Bundesligi. Zbog povreda nije zabilježila adekvatan broj nastupa, a na terne se vrača kroz mjesec dana.

Igrate za FC Bergheim koji nastupa u Austrijskoj Bundesligi, što nam možete reci o svom klubu?

– Iako je igram za FC Bergheim i stvarno mi je super. Atmosfera je super i naravno cure koje su me bas lijepo prihvatile. Došla sam tu da napravim dobar rezultat i da pomognem ekipi.

Što nam možete reći o kvaliteti igre u Austrijskoj Bundesligi?

– Što se tiče kvalitete ima dobrih klubova i dobrih igračica , ali moram da kažem da je u odnosu na Njemačku dosta slabije jer sam igrala u Njemačkoj i mogu da usporedim i prvu Bundesligu Austrije s trećem ligom Njemačke ili čak 2.Bundesligom. Ali mogu i da kažem da su prvakinje Austrije jako kvalitetne i igraju jedan jako lijep nogomet.

Igrali ste u odličnoj formi koju je nažalost povreda prekinula. Kakvo je sad zdravstveno stanje?možemo li vas ubrzo očekivati na terenu?

– Da povrijedila sam se nakon četiri odigrane utakmice i to mi je prva povreda u mojoj nogometnoj karijeri. Naravno nije mi bilo lako jer sam bas imala volju, a i želju da napravim neki rezultat. Sreća povreda nije bila toliko teška . Sad imamo pauzu i liga počinje krajem drugog mjeseca pa imam dovoljno vremena da se vratim na teren. Sada sam puno bolje i počela sam da treniram i nadam se da ću iz ove povrede izaći još jača.

Igrački uzor?

– Naravno svako tko se bavi nekim sportom ima svog idola ne samo zbog impresivne statistike već i zbog svojih inspirativnih životnih priča. Tako da su po meni Messi i Ronaldinho dva najveća idola. Cijenim naporan rad, a i trud ali njih dvojica su jednostavno talenat i stvoreni za to.

Koje su vase ambicije?

– Kao i svaka igračica imam cilj i ambiciju zaigrati u nekom profesionalnom i poznatom klubu. A najveći san mi je igrati u prvoj Španjolskoj ligi (Barcelona)

Kada bi trebali opisati sebe kao igračicu kako bi to bilo?

– Inače vise volim da se pokažem i dokažem na terenu, a ne riječima. Mogu reći da sam ljevonoga i svi znamo koliko je to specifično općenito u nogometu.

 

 

(Jajce Sport)

Povezane vijesti

Ante Katić izbaran za potpredsjednika UO Karate saveza SBK

admin

Neugodno gostovanje u Novom Travniku

admin

Portugalski atletičar “poletio” kao Superman i ostvario spektakularnu pobjedu

admin