Videoigrica Zeničanina Belmina Kozlića uskoro dolazi na “Steam” platformu (VIDEO+FOTO)

Podijeli članak:

Videoigrica Zeničanina Belmina Kozlića uskoro dolazi na “Steam” platformu (VIDEO+FOTO)

Videoigrica Zeničanina Belmina Kozlića uskoro dolazi na “Steam” platformu (VIDEO+FOTO)
Zenit.ba

Roll The Ball Igrica Foto 1
Igrica “Roll the ball”

Zeničanin Belmin Kozlić najavio je izlazak videoigrice “Roll the Ball” na popularnu digitalnu distribucijsku platformu “Steam”.

Radi se o videoigrici na kojoj je ovaj Zeničanin vrijedno i dugo radio, a koju je prvobitno kreirao za mobilne platforme: Android i OS.

Plasiranje pomenute videoigrice na “Steam” će imati brojna poboljšanja i ažuriranja, kao što su unaprijeđeni efekti i grafika, dodatni game modeovi, poboljšane kontrole, podršku za gamepad, Steam achievementi, priče i još mnogo dodatnih detalja.

Kako izgleda videoigrica “Roll the Ball”?

“Roll the Ball” je opuštena igra i ima mnogo sličnosti s sjajnim igrama koje smo igrali u prošlosti, kao što su Hamster Ball i Marble Madness. Zaronite u šarene i privlačne vizuale s tri različita ekosistema i dovedite lopticu do ciljne linije na vrijeme! Roll the Ball će sadržavati tri načina igre, uključujući i story mode koji donosi različiti stil igre. Iskusite preko 60 jedinstvenih i raznovrsnih nivoa u navedenim načinima igre!

“Roll the Ball” igrica sadrži nekoliko različitih modova

Time rush game mode:

Vrijeme otkucava. Dovedite lopticu do ciljne linije prije nego što brojač dođe do nule i susretnite se s različitim zamkama na putu.

Challenge game mode:

Kao što samo ime sugerira, sve se ovdje vrti oko izazova. Vaša loptica mora preživjeti određeno vrijeme da bi prešla na sljedeći nivo. Baš kao i u time rush načinu igre, očekuje mnogo različitih izazova!

Speed run mode:

Ovdje nema vremenskih ograničenja! Umjesto toga, provjeravamo koliko će vam vremena trebati da stignete do ciljne linije, ako uopšte uspijete stići do nje. Dostizanje vrha svijeta će zahtijevati neko vrijeme da biste postali majstor i osvojili ga, a vrijeme koje vam je potrebno će biti izbrojano na kraju!

Story mode:

U ovom načinu igre, pomozi lopti da se vrati dječaku! Neke razine će uključivati kinematografske sekvence, u kombinaciji s raznim fizikalnim elementima igre. Sakupljajte novčiće da biste zaradili zvjezdice i potrošili ih na različite skinove za vašu lopticu u prodavnici!

Na Steam stranicu videoigrice “Roll the Ball” možete doći klikom OVDJE.

Također, tu je i Facebook stranica pomenute igrice koju možete posjetiti klikom OVDJE.

Podsjećamo, Zeničanin Belmin Kozlić više od četiri godine radi za kompaniju Limbic Entertainment iz Njemačke kao level dizajner. Kompanija, u kojoj radi više od 80 uposlenika, Belmin radi kao kreator mapa u samoj igri.

The post Videoigrica Zeničanina Belmina Kozlića uskoro dolazi na “Steam” platformu (VIDEO+FOTO) appeared first on Zenit.ba.

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Lakše je poslovati u Kolumbiji, nego u BiH, kažu svjetski parametri. Bosna i Hercegovina...

U kalesijskom naselju Jajići danas su općinski načelnik Sead Džafić, ministar poljoprivrede, šumarstva i...

Rast cijena nekretnina u Bosni i Hercegovini doveo je do inicijative o uvođenju većeg...

Osim plaća od Nove godine trebale bi rasti i penzije. Riječ je o redovnom...

Pripadnici njemačke Savezne policije u civilu juče su uhvatili na djelu tri državljanke Bosne...

Za nekoliko dana navršit će se četiri puna mjeseca od krvavog pohoda i zločina...