Večer smijeha i prepucavanja u Jajcu

Podijeli članak:

Ponovo se smijemo u Beer Pub-u Jajce. Nakon što je Omer Hodžić prošli put dobio bitku, svjestan da rat još traje, vraća se u Jajce sa pojačanjem u vidu Sanjina Ćorića – jednog od najperspektivnijih novih BH komičara.

Roast Off Show je jedan inovativan i zanimljiv Stand Up nastup u kojem Omer i Sanjin kombiniraju međusobna prepucavanja, improv i interakciju sa publikom. U ovoj jedinstvenoj izvedbi, njih dvojica će se natjecati u duhovitim izazovima kako bi osvojili srca publike.

Kroz njihova međusobna prepucavanja, očekujte iskrene i urnebesno smiješne komentare o svakodnevnim temama, lokalnim osobama i događajima. Omer i Sanjin će koristiti svoje oštre umove kako bi se nadmudrivali i natjecali u duhovitosti, pružajući vam nezaboravnu večer smijeha.

Iz samog opisa eventa vjerojatno niste razumjeli šta vas tačno očekuje, stoga dođite i provjerite o se radi na licu mjesta. Neka vam njihova spontanost, inteligencija i izražajnost pokažu zašto su jedni od najtraženijih komičara u regiji.

Ovaj događaj počinje u petak, 19. maja/svibnja 2023. godine u 20:30 sati. Ulaznice možete kupiti u Beer Pub-u Jajce i Svemirko Pub-u. Budite brzi jer je broj ulaznica ograničen!

Ne propustite priliku da se opustite, smijete i uživate u večeri ispunjenoj humorom. Roast Off Show sa Omerom Hodžićem i Sanjinom Ćorićem je događaj koji ne želite propustiti!

(Jajce Online)

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

U mjestu Bila kod Viteza jutros u 4 i 15 sati prilikom intervencije muškarac...

Jedan od gorućih problema u Bosni i Hercegovini je i trgovina ljudima. Potvrdio je...

Radnici DM-a više nemaju najveće plaće. Prestigao ih trgovački lanac s prosječnom plaćom od...

Tešanjska privreda iza sebe ima još jednu sjajnu godinu. Većina vodećih kompanija dodatno je...

“FUBAR” je nova serija na Netflixovoj platformi koja je za samo nekoliko dana imala...

Penzionerka iz Minhena (79) nedavno je doživjela neobičnu avanturu nakon svog odmora u turskoj...