Uspešno održana prva radionica ‘Capacity building workshop’ u Jajcu

Podijeli članak:

Uspješno je održana prva radionica pod nazivom “Capacity building workshop” u okviru projekta “Osnaživanje mladih za jačanje društvene kohezije i izgradnju povjerenja” u implementaciji Centra za obrazovanje i druženje Jajce.

Radionica je privukla 18 mladih entuzijasta koji su aktivno sudjelovali u radu i razmjeni ideja. Prostorije COD-a su bile ispunjene pozitivnom energijom i kreativnošću, dok su polaznici stjecali vrijedna znanja i vještine za razvoj svojih kapaciteta.

Hvala svima koji su sudjelovali i podržali ovu inicijativu. Nastavljamo raditi zajedno na jačanju društvene kohezije i izgradnji povjerenja među mladima. Sljedeće radionice organiziramo uskoro, pa ostanite s nama i pratite naš napredak, poručili su iz COD.

Aktivnosti su podržane kroz projekat „Jačanje povjerenja i kohezije u zajednicama u Bosni i Hercegovini“ koji finansira Služba za instrumente vanjske politike (#FPI) Evropske unije u okviru Instrumenta za susjedstvo, razvoj i međunarodnu saradnju (#NDICI), a zajedno provode Evropska unija u Bosni i Hercegovini, United Nations in BiH, OSCE Mission to Bosnia and Herzegovina i Vijeće Evrope – Ured u Sarajevu #MožemoBolje BiH Može Bolje
Za više informacija, posjetite www.codjajce.com ili nas pratite na društvenim mrežama ili kontaktirajte na +387 30 337 828.

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Krađa sapuna i olovaka iz hotela djeluje bezazleno za brojne goste, međutim, neki od...

Ryanair je prošle sedmice najavio uvođenje letova za Sarajevo iz pet evropskih gradova počevši...

U subotu, 9. prosinca, restoran Gastro Globus u Zagrebu bit će poprište svečane donatorske...

Konkretni koraci prema suspenziji izgradnje hidroelektrane (HE) “Ulog”, raskidanju koncesijskih ugovora za planirani projekt...

Federalno ministarstvo rada i socijalne politike (FMRSP) ističe da je kreirana privremena lista domaćinstava...

Okružni sud u Banjaluci osudio je Vladimira Čančara, specijalistu ginekologije i akušerstva iz Univerzitetske...