Search
Close this search box.

Upozorenje N/FS BiH: Ne kupujte ulaznice na crnom tržištu

Podijeli članak:

Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine u saradnji sa online platformom za prodaju ulaznica Event.ba upozorava navijače bh. reprezentacije da budu oprezni i karte za utakmice kupuju isključivo putem zvanične platforme, a ne od preprodavača na crnom tržištu.

Ulaznica je obilježena bar kodom koji će biti očitan uređajem za skeniranje prilikom ulaska na priredbu. Po očitanju bar koda ulaznica ne može biti ponovo korištena. Pristup će biti omogućen nosiocu ulaznice koja je prva očitana. Svaki pokušaj ponovnog očitavanja koda sa ulaznice ili njene kopije, bez obzira ko prikazuje ulaznicu, će biti zanemaren a ulazak na priredbu neće biti dozvoljen. Molimo čuvajte ulaznicu na sigurnom mjestu. Samo jedan bar kod može ući na stadion, bez obzira na to što na kartama stoji vaše ime.

Besmisleno se izlagati riziku da ne uđete na stadion iako ste uredno kupili ulaznice. Ulaznice kupljene online ne šaljite nikome i ne nasjedajte na priče da može da se kopira bar kod, jer on je jedinstven i validan je samo jedan, tj.onaj koji prvi uđe na stadion.

Ukoliko dođete na utakmicu sa ulaznicom, a ne uđete na stadion NS/FS BIH ne odgovara za vašu ulaznicu i putem maila i broja transakcije može se provjeriti da li je karta kupljena na platformi Event.ba ili je kupljena na crnom tržištu.

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Vremena je sve manje, a nadležni u BiH nisu preduzeli sve mjere koje im...

Uprkos teškim ekonomskim vremenima, u Bosni i Hercegovini ipak postoje brojni svijetli primjeri uspješnih...

Jedan se čovjek iz sela kod Vareša sprijateljio s divljom životinjom koju očito redovito...

Heste li ikada čuli da muškarac i žena nisu htjeli doći na vlastito vjenčanje?

Struja skuplja, ali po blokovima i različitim tarifama. Aniliziramo: ko će i koliko plaćati?...

Оsim okupljanja predstavnika svih Sindikalnih organizacija zdravstva iz Republike Sprske, ranije su u štrajku...