Naslovnica SVIJET Upao u trgovinu s pištoljem i tražio novac

Upao u trgovinu s pištoljem i tražio novac

Policija je potvrdila da su sinoć u 19:15 sati imali dojavu o oružanoj pljački u Bukovlju kraj Slavonskog Broda u Hrvatskoj.

Lopova koji je s fantomkom preko lica i pištoljem u ruci pokušao opljačkati trgovinu intenzivno traže. Javio se i suprug radnice koja je na pljačkaševo “Daj lovu!” odgovorila tako da se podbočila laktom i odgovorila: “Ne dam!”, pišu 24sata.hr.

– Držala je svoju stranu. Nije htjela popustiti. Potresena je nakon svega što se dogodilo. Odmah je nazvala policiju i čekala da dođu. Nisam mogao vjerovati da mu se tako podbočila i nije dala novac, sva sreća pa je samo otišao jer moglo je biti svega. Imao je fantomku pa mu je vidjela samo oči. Bio je minutu u dućanu i kad je vidio da neće dobiti novac, otišao je. Ona je u šoku, na odlasku joj je rekao da će se opet vidjeti – dodao je čitalac.

Policija kaže da ništa nije otuđeno i da nema povrijeđenih. Na snimku se vidi kako pljačkaš ulazi u trgovinu zamaskiran. Odmah vadi pištolj, ali žena ne posustaje. U jednom trenutku stavlja lakat pod bok. To je obeshrabrilo pljačkaša. Kad je vidio da neće dobiti novac, okrenuo se i otišao.