Ulazak u školu dozvoljen samo djelatnicima i učenicima

Poštovani roditelji,

na današnji dan prošle godine bili smo primorani prijeći na nastavu uz pomoć informacijsko-komunikacijskih tehnologija, oblik nastave kakav nam je svima bio potpuno nepoznat. Nakon godinu dana možemo reći da smo nastavu u tom periodu koliko-toliko uspješno realizirali, velikim dijelom i zahvaljujući vama, dragi roditelji.

Međutim, svjesni smo da nastavu u učionici, živu riječ i susret učitelja i učenika nikakva tehnologija ne može zamijeniti. U skladu s tim zadovoljni smo što nastavu izvodimo u učionici. Naša je želja da se trajanje školskog sata vrati na 45 minuta, ali i 30 minuta je bolje od nastave na daljinu.

Znamo da dijelite naše mišljenje, stoga vas, zbog pogoršane epidemiološke situacije u našoj Županiji, molimo da dosljedno slijedimo upute o izvođenju nastave koje smo na početku školske godine dobili od Ministarstva. Napominjemo da to znači da su učenici od VI. do IX. razreda obvezni nositi ZAŠTITNE MASKE U ŠKOLI I IZVAN ŠKOLE. Učenici od I. do V. razreda zaštitne maske obvezni su nositi DO ULASKA U ŠKOLU. Podsjetite svoju djecu da KONTAKT IZMEĐU UČENIKA treba biti sveden na najmanju moguću mjeru. Primijetite li da dijete ima TEMPERATURU, KAŠLJE, KIŠE, NE OSJEĆA SE DOBRO, molimo vas da ga NE ŠALJETE u školu. Preporučujemo učestalo pranje ruku i korištenje dezinfekcijskih sredstava.

Ulazak u školu dozvoljen je samo djelatnicima i učenicima škole. Molimo da komunikaciju s razrednicima ostvarujete isključivo telefonom, mailovima i sl.

Oblik nastave koji ćemo primjenjivati OVISI ISKLJUČIVO O NAMA I VAMA. Ako epidemiološka situacija u našoj školi postane NEPOVOLJNA, bit ćemo primorani prijeći na nastavu na daljinu. Nadamo se da ćemo svi dati svoj doprinos da se ova situacija izbjegne!

Čuvajte se i poštujte epidemiološke mjere, naveli su iz OŠ “13. rujan”.