Jajce Online
HRONIKA

Uhapšen osumnjičeni za pljačku pumpe, pronađeni pištolj i novac

Lice čiji su inicijali D.I. uhapšeno je zbog sumnje da je protekle noći prijeteći pištoljem ukralo 1.770 KM od radnika benzinske pumpe u Gradišci.

Iz Policijske uprave Gradiška saopšteno je da su pripadnici te uprave identifikovali i lišili slobode lice D.I. iz Gradiške, osumnjičeno da je izvršilo razbojništvo.

U saopštenju se navodi da je Policijskoj stanici Gradiška oko 3.30 časova prijavljeno da je to krivično djelo izvršilo nepoznato lice nad radnikom benzinske pumpe u Ulici Avde Ćuka.

“Radeći na rasvjetljavanju krivičnog djela, policijski službenici identifikovali su i lišili slobode lice inicijala D.I. koje se sumnjiči da je prijetnjom upotrebe vatrenog oružja – pištolja, od radnika otuđilo novac u iznosu od oko 1.770 KM”, ističe se u saopštenju.

Iz policije dodaju da su pronađeni novac, pištolj, garderoba, kao i drugi predmeti koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da budu preduzete mjere i radnje na dokumentovanju predmeta, te da u redovnoj proceduri protiv lica D.I. bude podnesen izvještaj za izvršeno krivično djelo.

 

 

(nezavisne)

Povezane vijesti

Krenuo na odmor sa društvom i poginuo (20): 10 povrijeđenih, otac uzvikivao “Jao, Bože, šta mi uradi”

admin

Djevojka pronašla svog momka Bosanca (33) mrtvog u stanu u Klagenfurtu

admin

Hiljade građana na dženazi Almiru Raščiću u Goraždu

admin