Udruženje ‘Vodopad ljubavi’ slavi tri godine svoga postojanja

Ove godine Udruženje „Vodopad ljubavi“ iz Jajca slavi tri godine svoga postojanja!

Zar samo tri?!

Iako se kaže da sve lijepo kratko traje, nama se ove tri godine čine kao tri desetljeća.

Pregršt malih i velikih uspjeha, uspomena, trenutaka za pamćenje.

Početci…

Inicijativa za osnivanje stigla je od grupe „Pogled u budućnost“ i UNESCO-a koji je podržao njihovu ideju s 1000 dolara. Amir Kahriman, Dragana Ladan, Ivana Čavar, Franjo Leovac i dr. osim ideje i inicijative nastavljaju suradnju s roditeljima i nakon osnivanja i pomažu nam stati na noge i napraviti prve korake. Hvala im!!!

Teško je opisati količinu poslova koje je trebalo obaviti na samom početku, ali mi se samo sjećamo radosti koja nas je ispunjavala jer smo znali kamo želimo stići. Veliku pomoć dobili smo od naše Općine, poduzetnika, volontera.

I mi smo tu, i ostajemo!!!

Ponosno možemo reći kako već treću godinu postižemo cilj za ciljem. Uz pomoć naših stručnih suradnica Mirze Ganibegović i Matee Lozić svako dijete ima omogućen individualan tretman napredovanja. Također smo jako ponosni što smo aktivni sudionici kulturnog života u našoj zajednici (opet zahvaljujući tetama Mirzi i Matei). Roditelji nose Udruženje na svojim leđima i obavljaju niz poslova.

Uz mnoge probleme opstajemo i nemamo namjeru odustati. Naša djeca su naša radost i naša snaga, to je ono što povezuje sve okupljene u našoj maloj, posebnoj porodici, poručili su iz ovog vrijednog Udruženja.

 

 

(Jajce Online)