Udruge turističkih vodiča „Vučko“ iz Sarajeva u srednjoj Bosni

Podijeli članak:

Udruženje turističkih vodiča Sarajeva “Vučko”u cilju priprema za predstojeću ljetnu turističku sezonu danas je posjetila turističke destinacije Travnik i Jajce.

Skupinu turističkih vodiča koju je predvodio Adnan Vlajcic u Travniku su ugostili direktor Turističke zajednice SBK/KSB Miroslav Matošević i direktor turističke agencije „San tours“ Samer Dolovac pri čemu je organizirano razgledanje grada Travnika i njenih najvažnijih turističkih atrakcija.
Turistički vodiči iz Sarajeva posjetili su i hotel „Vezir Palace“ gdje ih je gosp. Amir Vrhovac upoznao sa ukupnom ponudom ovog renomiranog hotelskog poduzeća.
Za Udrugu turističkih vodiča „Vučko“ organizirana je i posjeta kraljevskom gradu Jajcu gdje će ih ugostiti i provesti u obilazak ključnih turističkih atrakcija gosp. Dragan Glavaš ispred JU „Agencija Jajce“ te upoznati ih detaljno sa aktivnostima koje se planiraju realizirati u ljetnoj turističkoj sezoni.
Ističemo iznimno važnom saradnju naših destinacija sa turističkim vodičima iz grada Sarajeva budući da većina organiziranih inozemnih turističkih posjeta srednjoj Bosni dolazi upravo iz glavnog grada Bosne i Hercegovine.

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

U realnom svijetu stvarno ekonomsko tržište zahtijeva raznovrsnu radnu snagu, piše Večernji list BiH.

Anel Ahmedhodžić rođen je prije 24 godine u Malmeu, a odrastao je u gradskoj...

Na društvenim mrežama korisnici su podijelili snimak odmjeravanja snaga u potezanju konpoca između vojnika...

U kina u BiH 8. juna stiže finski ratni akcioni spektakl smješten u vrijeme...

Samo četiri sata nakon što ste pojeli orahe ili popili orahovo ulje, poboljšali su...

Kada tražimo smještaj na putovanju, bazen će često biti razlog koji će nekom mjestu...