Search
Close this search box.

U Jajcu održan ‘Bal pod maskama’

Podijeli članak:

Hrvatsko kulturno društvo “Napredak” Jajce organiziralo je tradicionalni Bal pod maskama u subotu 10. veljače 2024. Ove godine, kao i svake do sad, nije nedostajalo ideja za maske kao ni dobrog raspoloženja koje je trajalo cijelu večer. Za dobro raspoloženje pobrinuli su se Mara i Goran iz Emili banda.
U natjecateljskom dijelu Bala pod maskama predstavili su se grupe: Muhe zujalice, Romi, vile, Elitno odjeljenje – učenice, djevojke iz kupelji, snjegovići, ovce, dinosaur, klovn, pčelar, balerine i mnogi drugi. Pored onih koji su predstavili svoje maske bilo je i onih koji su bili manje hrabri i nisu se predstavili te tako nisu ni sudjelovali u natjecateljskom dijelu ali su se zabavljali s nama. Prvo mjesto osvojila je grupa Snjegovići. Drugo mjesto bila je grupa ovce, dok su učenice iz elitnog odjeljenja osvojile treće mjesto.

HKD Napredak Jajce zahvaljuje svim grupama koje već duži niz godina sudjeluju na Balu pod maskama i bez koji ova manifestacija ne bi imala smisla. To su grupe koje nas svake godine iznenade svojom kreativnošću.

This slideshow requires JavaScript.

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka