U fatalnom sudaru na putu Jajce – Donji Vakuf život izgubio Arnel Kasum

Podijeli članak:

Sinoć oko 20.50 sati, na magistralnom putu M-16, u mjestu Torlakovac, došlo je do teške prometne nesreće koja je rezultirala smrću Arnela Kasuma (34) iz Vinca. Nesreća se dogodila dok se Arnel Kasum poznatiji kao Hari kretao iz pravca Donjeg Vakufa u svom automobilu Passat, a okolnosti nesreće još uvijek nisu potpuno razjašnjene, piše Jajce Online.

Prema informacijama dostupnim trenutno, Arnel Kasum. je vjerovatno izgubio kontrolu nad vozilom te je prešao iz svoje trake i udario u zaštitnu ogradu uz rijeku Vrbas. Nažalost, unatoč brzoj intervenciji, Arnel Kasum je preminuo na mjestu nesreće.

Uviđaj ove tragične nesreće obavili su pripadnici Policijske uprave Jajce, koji će nastaviti istraživati okolnosti i uzroke kako bi dobili potpuniju sliku o događajima.

Naš tragično preminuli sugrađanin život je izgubio je život na rođendan od svoga brata, a njegova čestitka ujedno je bila i posljednja objava na društvenim mrežama.

Nesrećom je ostavljena supruga i maloljetni sin, koji su sada suočeni s nepojmljivim gubitkom. Porodici i prijateljima preminulog Arnela Kasuma upućujemo iskreno suosjećanje u ovim teškim trenucima.

 

(Jajce Online)

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Lakše je poslovati u Kolumbiji, nego u BiH, kažu svjetski parametri. Bosna i Hercegovina...

U kalesijskom naselju Jajići danas su općinski načelnik Sead Džafić, ministar poljoprivrede, šumarstva i...

Rast cijena nekretnina u Bosni i Hercegovini doveo je do inicijative o uvođenju većeg...

Osim plaća od Nove godine trebale bi rasti i penzije. Riječ je o redovnom...

Pripadnici njemačke Savezne policije u civilu juče su uhvatili na djelu tri državljanke Bosne...

Za nekoliko dana navršit će se četiri puna mjeseca od krvavog pohoda i zločina...