Trener Dinama: Dogodio se idealan scenarij, možda bismo ih razljutili smo ranije postigli prvi gol

“Svjedočili ste zaista velikom uspjehu. Mi smo unutar naše Dinamove obitelji vjerovali”, kazao je trener Damir Krznar nakon što su Modri u revanš susretu osmine finala Evropske lige na stadionu Maksimir nakon produžetaka pobijedili Tottenham sa 3:0 i tako nadoknadili poraz 0:2 iz prve utakmice.

“Svjedočili ste zaista velikom uspjehu. Mi smo unutar naše Dinamove obitelji vjerovali”, kazao je trener zagrebačke ekipe Damir Krznar nakon što su Modri u revanš susretu osmine finala Evropske lige na stadionu Maksimir nakon produžetaka pobijedili Tottenham sa 3:0 i tako nadoknadili poraz 0:2 iz prve utakmice.

“Dogodio se idealan scenarij. Da smo rano zabili možda bi ih razljutili. Prvi gol smo zabili u pravo vrijeme, ostalo nam je dovoljno vremena za drugi. Pokušali smo zabiti i treći pogodak prije produžetka,” kazao je Krznar na konferenciji nakon utakmice otkrivši jedan detalj koji je do sada bio nepoznat.

“Nakon pobjede u Austriji u skupini, slučajno smo čuli razgovor šest, sedam naših igrača koji su bili uvjereni da ove sezone mogu do četvrtfinala, polufinala. Bilo je to lijepo čuti, ali izgledalo je kao san. No, oni su luđaci koji su ostvarili taj san,” kazao je.

KOMENTARI