Search
Close this search box.

Torcida se uz kultnu scenu s Mustafom Nadarevićem oglasila prvi put nakon velikih nereda

Podijeli članak:

Navijači Hajduka, popularna splitska Torcida, oglasila se prvi put nakon nereda koje su izazvali poslije poraza na Poljudu od Dinama (0:1) u polufinalu Kupa Hrvatske.

Nakon demoliranja stadiona, neredi su se preselili na splitske ulice, a o svemu se, i to video snimkom, konačno oglasila Torcida.

Navijačka skupina iz Splita je na društvenim mrežama objavila isječak iz kultne serije “Velo misto”, u kojoj je veliku ulogu igrao i Hajduk i događaji oko kluba, a znakovit je razgovor dvojice glumaca.

Torcida je, naime, objavili su isječak iz serije na kojem navijači napadaju svlačionicu igrača Hajduka, a legendarni Mustafa Nadarević, koji glumi Duju, izgovara: “Kako smo igrali, i zaslužili smo”.Mnogima se ovakva poruka nije svidjela i u komentarima su osudili ponašanje Torcide, a nakon svega Takmičarska komisija Hrvatskog nogometnog kupa suspendovala je stadion Poljud za odigravanje svih utakmica do donošenja konačne odluke koja je u rukama Disciplinske komisije Hrvatskog nogometnog saveza (HNS).

(Klix)

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, uz podršku Vlade Njemačke putem Deutsche Gesellschaft für Internationale...

Iako njihova riba završi na trpezama i tanjirima širom BiH, samo na sedmičnoj bazi...

Mišo Banjac publici u BiH i regionu je poznat kao lider popularnog “Jet Set”...

Žena E. H. (29) iz Gračanice preminula je sinoć nakon komplikacija poslije porođaja.

Ledo plus je najveći proizvođač sladoleda i distributer smrznute hrane u Hrvatskoj. Ukoliko želite...

Klub Bošnjaka Gradskog vijeća Stolac uputio je zahtjev za poduzimanje hitnih mjera vezano za...