Search
Close this search box.

Topić se susreo s predstavnicima MZ Pijavice-Mračaj

Podijeli članak:

U redovnoj aktivnosti održavanja sastanaka s mjesnim zajednicama, danas se predsjedavajući OV Jajce Josip Topić susreo sa predstavnicima Mjesne zajednice Pijavice-Mračaj.

Predsjednik MZ Igor Lacić sa suradnicima ukazao je na probleme s kojima se susreću građani ove mjesne zajednice koji se odnose na sanaciju određenih ulica i rasvjete, te kao poseban problem istaknuo je zimsko neodržavanje jednog djela ulica u MZ.

Također, iskazao se interes za izgradnju pješačkog mosta preko rijeke Plive na istom onom mjestu gdje je i postojao, a zbog pomjeranja korita rijeke Plive postojeći most se urušio. Taj interes je dostavljen OV kroz peticiju s preko 250 potpisa kako bih se prepoznala važnost toga projekta.

– Preuzeo sam obavezu upoznato načelnika Edina Hozana sa zahtjevima građana te zajednički iznaći načina da se izvrše investicije, a koje neiziskuje velika financijska sredstva u tekućoj godini. Međutim, kako izgradnja mosta iziskuje veća financijska sredstva, potrebno će biti vidjeti tehničku dokumentaciju i financijski iznos koji je potreban za izgradnju i shodno tome odrediti izgradnju mosta. Zahvaljujem se predsjedniku Laciću i njegovim suradnicima što daju doprinos u radu MZ, naveo je Topić.

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka