Jajce Online
DRUŠTVO

Topić: ‘Dok bi se svi igrali vani, ja sam se skrivala u ordinaciji i istraživala’

Stomatološka ordinacija Dental Topić nalazi se u Širokom Brijegu u ulici Stjepana Radića 57.

Usluge koje možete dobiti su pedodoncija, restaurativna stomatologija, mobilna i fiksna protetika, endodoncija, extrakcije, i sve što donosi prosječni stomatološki posao. U ordinaciji radi dr. Darija Topić koja se  dodatno educirala za injektiranje i neinvazivne estetske zahvate lica i vrata, tj. hijaluronski fileri i botoks.

 

„Ordinacija je osnovana još dok sam bila mala, davnih 2000-tih godina. Dok bi se svi igrali vani, ja sam se skrivala u ordinaciji i istraživala“, ističe Darija. Ordinaciju je pokrenuo Darijin otac koji je sada u mirovini ali je podržava i prati u radu i danas.

PROČITAJTE JOŠ:   Spašeni prijevremeno rođeni blizanci uz pomoć pedijatrica Belme i Elme

 

„Moj izbor je stomatologija, jer sam se oduvijek zamišljala baš na toj stolici i samo brojala dane do svoje titule koju danas ponosno nosim. Moj izbor je stomatologija jer želim pomoći kroz rad. Svaki novi pacijent mi je potvrda da sam napravila dobar izbor u životu. Svako dijete koje je došlo uplakano i prestrašeno u moju ordinaciju otišlo je bez suza. Zahvalnost tih roditelja i zadovoljstvo svih pacijenata moj su motiv za daljni napredak“, ističe Darija.

(dentbih.sfera.ba)

Povezane vijesti

Spektakularno finale kuharskog šoua “Da, draga” u nedjelju 26. juna na OBN televiziji

admin

U Mostaru otvorena skakaonica za odgajanje novih šampiona skokova sa Starog mosta

admin

Vlasnik njemačkog restorana počeo da naplaćuje ulaz

admin