Taksista ispričao: Kako je Tito vodio ljubav na zadnjem sjedištu…

Legendarni MMA fajter Tito Ortiz je posljednjih dana u žiži američkih medija. Razlog za to je priča jednog penzionisanog taksiste iz Kalifornije o vožnji koju je imao.

Iz nepoznatog razloga je ovaj čovjek riješio da javnosti podijeli svoje iskustvo i ispriča kako je upravo Tito na zadnjem sjedištu njegovog automobila imao intimni čin.

Ranije je zbog ovakvih stvari dizao prašinu sa nekadašnjom djevojkom zvijezdom filmova za odrasle Dženom Džejmison (Jenna Jemison), a sada je to slučaj bio sa glumicom Amber Nikol Miler (Nichole Miller) s kojom je oženjen i ima dvoje djece.

– Prvo pitanje koje mi postavljaju jeste to da li sam vozio poznate ličnosti u taksiju i da li su vodili ljubav unutra. Odgovor je “da” i ispričat ću vam priču koja uključuje i jedno i drugo. Nisam neki poznavalac MMA, ali sam prepoznao Tita Ortiza kada je ušao u moj taksi. Najviše zbog toga što živi u Hantington Biču i što je poznat po tome što daje dobre napojnice. Ušao je sa raskošnom plavušom koja je imala oskudnu bijelu haljinu i džinovske lažne grudi. Išli su ka Holivudu. Zbog gužve u saobraćaju do tamo smo putovali sat i po vremena – počeo je priču taksista.

Ranije bio u vezi sa Dženom Džejmison

Ranije bio u vezi sa Dženom Džejmison

FOTO: TWITTER


Potom je stariji čovjek iz Kalifornije nastavio priču.

– Nismo još ni izašli na autoput, a njih dvoje su krenuli da vode ljubav. Biti takstista je čudna stvar, jer te gledaju kao roba. Ljudi nekad pitaju da li mogu da imaju intimni odnos, a nekad samo to rade. Ortiz je bio ljubazan kada je ušao u taksi, li nije ništa pitao. Lažne plavuše nisu moj tip, ali je ova bila baš lijepa. Da sam na njegovom mjestu, ja bih posao završio za pet sekundi. Ali ne i Tito. Nikada nisam vidio takvu izdržljivost, pošto nije stajao 90 minuta. Nije ni “završio posao” kada sam im rekao da smo blizu hotela. Samo se obukao, dao mi 300 dolara i izašao. Bio je sjajan, jer poslije njih nisam morao ništa da čistim – rekao je bivši taksista.

(avaz)