Svemirski Pub Quiz u Jajcu: Ekipa ‘Šalabahteri’ osvaja prvo mjesto u uzbudljivoj sezoni

Podijeli članak:

Sjajna kvizaška sezona pod nazivom “Pobudna intelekta u Svemirko Pubu” upravo je završila, a naša svemirska avantura obilovala je zanimljivim i izazovnim trenucima. Nakon uzbudljivih 3 kruga lige, na vrhu se istakla ekipa “Šalabahteri” koja je osvojila prvo mjesto!

Čestitke idu “Šalabahterima” na njihovom uspjehu i znanju. Njihova odlučnost, timski duh i točni odgovori doveli su ih do samog vrha ove galaktičke borbe intelekta.

Na drugom mjestu se smjestila ekipa “Kviški Moljci” iz Banja Luke. Njihov trud, entuzijazam i izvrsno pripremljene strategije omogućile su im da se približe pobjedničkom postolju, a svojim odgovorima sjajno su se nadmetali sa svemirskim kvizašima.

I na kraju, na trećem mjestu s ponosom stoji ekipa “Noćna Frajča”. Njihova ustrajnost, kreativnost i znanje osigurali su im mjesto među najboljima u ovom napetom natjecanju.

This slideshow requires JavaScript.

– Hvala svim ekipama koje su sudjelovale u ovoj sezoni kviza. Vaša strast prema znanju i ljubav prema kvizovima činili su ovo iskustvo posebnim i nezaboravnim. Neka vaša glad za znanjem nikada ne prestane. Vidimo se iduće sezone, kada će nova kvizaška avantura započeti i kada će se ponovno suočiti najsvjetliji umovi Svemirka Puba u borbi za naslov prvaka “Pobudne intelekta”! Do tada, ostanite znatiželjni i spremni za nove izazove, poručili su iz Svemirko Pub.

 

(Jajce Online/Jimmy Budeš)

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Uskoro ćemo obilježiti 10 godina od smrti Jovanke Broz, koja je preminula 20. oktobra...

Appleova linija iPhone 15 stigla je u prodavnice u petak dok su ljudi čekali...

Sindikalna potrošačka korpa u mjesecu augustu u Federaciji BiH iznosila 3.322 KM, dok je...

U 19.01 sati Bosnu i Hercegovinu pogodio je jak zemljotres. Prema podacima Euro-mediteranskog seizmološkog...

U BiH sutra će biti oblačno i osjetno hladnije vrijeme sa kišom i temperaturom...

U sklopu priprema za sezonu koja nam predstoji, pioniri i kadeti oodigrali su danas...