Stipe Tokić: Sramotan potez vladajućih u Travniku

Reakcije na povećanje paušala se nižu jedna za drugom i očito je da neće prestati. Veliku političku štetu koju je napravio OO HDZ Travnik i stranci, ali i HNS-u svojim nepromišljenim potezom komentirao je I Predsjednik OO HDZ 1990 Jajce Stipe Tokić. Komentar prenosimo u cijelosti.

U financijski i epidemiološki teškoj situaciji, kada je potrebno sve resurse usmjeriti u jednom drugom smjeru i kada bi trebali, vise nego inače, suosjećati jedni s drugima na sve načine, ipak svjedocima sramotnom potezu vladajuće većine u Travniku koja je izglasala povećanje vijećničkih paušala tamošnjim vijećnicima. Ponosan sam na kolege iz HDZ 1990 Travnik koji su bili protiv toga, a čestitam i ostalim vijećnicama koji su tako glasali. Ukoliko ovakvi prijedlozi, ili slični budu predloženi u Jajcu, bit će odbijeni s naše strane. Zabrinjava činjenica da se vladajući nisu pokajnički obratili te pozivam rukovodstvo HDZ 1990 da na najvišim razinama HNS-a kritizira ovaj potez i odgovorne pojedince pozove na odgovornost jer sigurno ni Hrvati, niti bilo koji drugi narodi ne vide ovaj potez kao dobar, posebno u ovim vremenima.

Čestitam i Dr. Velimiru Valjanu koji je glasao van odluke stranke i pokazao da oporbeno i drugačije mišljenje postoji i da postoji hrabrosti da se iznese i na ovakav naćin.

 

 

(Centralna.ba)