Search
Close this search box.

Stipe Tokić novi-stari predsjednik OO HDZ 1990 Jajce

Podijeli članak:

Proteklog vikenda u Jajcu je održana Izborna skupština OO HDZ 1990 Jajce. Na izbornoj skupštini je izabran novi saziv Općinskog odbora koji je na konstituiranju izabrao i svoje rukovodstvo.

Izbornoj skupštini su pored članova HDZ 1990, prisustvovali i gosti, Jozo Ćosić, predsjedatelj Skupštine Hercegbosanske Županije, Mladen Šarić, predsjednik OO HDZ 1990 Tomislavgrad i izaslanik u federalnom Domu Naroda, kao i novoimenovani ministar zdravstva Federacije, dr. Nediljko Rimac.

Članovi su posebno prihvatili i pozdravili gostovanje ministra zdravstva kojem smo predočili stanje zdravstva u našoj općini.

Dosadašnjem predsjedniku OO HDZ 1990 Jajce, Stipi Tokiću je potvrđeno povjerenje i zadaća da ovaj općinski odbor vodi i u narednom razdoblju.

– Postoji puno prostora za još napretka unutar naše Općinske organizacije, ali vjerujem da članovi nisu nezadovoljni ni onim što smo postigli do sada, nastavljamo s našim radom uz neke novitete, i neke nove kadrove, poručeno je iz OO HDZ 1990 Jajce.

(Jajce Online)

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Prema Izvještaju State Departmenta o trgovini ljudima za 2023. godinu Bosna i Hercegovina (BiH)...

Čini se da je postalo ustaljena praksa to da se u svakom izbornom ciklusu...

U vremenu ekonomskih neizvijesnosti i rapidnih promjena na tržištu, pitanje u šta uložiti novac...

Hrvatska nogometna reprezentacija remizirala je protiv Italije u u posljednjem trećem kolu grupe B,...

Proteklog vikenda, članice Ženskog odbojkaškog kluba “Jajce-Nansen” priredile su svečanost u Gradskoj sportskoj dvorani...

Fudbaleri Hrvatske odigrali su neriješeno sa Italijom 1:1 u posljednjem kolu grupne faze Evropskog...