Šta danas radi Rubi?

Barbara Mori (43) koja je opštepoznata tumačenjem glavne uloge u telenoveli Rubi, gdje je glumila prvu negativnu glavnu junakinju, veoma je popularna na društvenim mrežama.

Veoma često objavljuje fotografije na Instagramu gdje ima više od dva miliona pratilaca. Ujedno, pokušava da podigne svijest ljudi da mogu da mijenjaju svijet oko sebe.

“Ako se jedna osoba promjeni, cijeli svijet se mijenja. Ako vam se ne dopada svijet u kom živite, najbolje što možete da radite na sebi jeste da otkrijete novi način gledanja na taj svijet. U njemu ima mnogo loših stvari, ali ima i čuda poput ljubavi. Moramo da promijenimo naš fokus i način gledanja na stvari. Učenje da posmatramo lijepe stvari u životu pomaže nam da shvatimo priliku koju imaju sva ljudska bića – radimo različite stvari da bismo izgradili bolji svijet”, napisala je Barbara.

Čuvena Rubi udavala se jednom i to za Keneta Reja Sigmana. Bili su u braku samo godinu dana, prenosi b92.

Ima sina, Serhija Majera Morija koji je dobio kćerku prije pet godina. Ona se zove Mila Majer Sabtil. Barbara je postala baka predivne djevojčice kada je imala samo 38 godina.

Da podsjetimo, ona je rođena u Urugvaju, a glumom se bavi od 1996. godine. Njeno posljednje pojavljivanje bilo je u seriji “La Negociadora” 2020. godine, a trenutno radi na novom projektu.

 

 

(nezavisne)