Sport Reality od sutra i u Jajcu

Sport Reality asortiman će od 7.10.2021. biti dostupan i u Jajcu. Nova ponuda, drugačiji enterijer i sjajne cijene očekuju vas u radnji, na adresi Kulina Bana 1.

Povodom otvaranja, 7.10. očekuje vas do 30 posto popusta na novu kolekciju, se do 10.10.
Maloprodajni lanac Sport Reality je do sada otvorio desetine maloprodajnih objekata u Bosni i Hercegovini, a u Jajcu se otvara 41. poslovnica.

Predstavljen je širok asortiman garderobe podijeljene u nekoliko različitih sportskih linija – za žene, muškarce, tinejdžere i djecu. Osim Bosne i Hercegovine, Sport Reality ponudu možete pronaći i u Albaniji, Makedoniji, Crnoj Gori i na Kosovu.

Sport Reality je osmišljen sa ciljem da prati sportski i urbani stil kupaca uz nastojanje da postigne idealan odnos kvaliteta i cijene. Za drage kupce smo pripremili bogatu ponudu sportske odjeće i obuće poznatih svjetskih brendova Nike, Adidas, Lotto, Kronos, Sergio Tacchini, Reebok, Under Armour i dr. Nakon nekoliko godina postojanja Sport Reality koncepta i na desetine radnji širom BIH, Jajce dobija svoju radnju sa unapređenom ponudom, novim enterijerom, koji će potrošačima pružiti potpuno novo iskustvo kupovine.

Uz sjajne cijene i pravi tim ljudi koji vas očekuju sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe.

Dođite na lokaciju da zajedno proslavimo otvaranje 41-e prodavnice u Bosni i Hercegovini!

 

 

(Jajce Online)