Search
Close this search box.

Spektakularni koncert Harisa Džinovića ispod plivskog vodopada

Podijeli članak:

Haris Džinović, rođeni Sarajlija, “mahalac iz Ćemerline”, fudbaler “Želje” iz vremena “Ribarovih beba”, multiinstrumentalista i multilingvista, odlični pjesnik i jedan od najboljih izvođača kafanske muzike ovih prostora, održat će koncert u subotu, 13. avgusta 2022. godine u Jajcu.

 Koncert ovog legendarnog izvođača folk muzike desit će se po okončanju atraktivnog takmičenja 7. međunarodni skokovi sa vodopada, koje u Jajce svake godine privuče na hiljade gledatelja.

Upravo će plato ispod plivskog vodopada, mjesto koje svojom ljepotom oduzima dah, i biti prostor na kojem će 13. avgusta od 21 sat nastupiti Džinović, koji ne samo da važi za pjevača koji ima fantastične vokalne sposobnosti, nego je i plodonosan autor i tvorac brojnih hitova.

 „I tebe sam sit kafano“, „Dajte vina hoću lom“, „Sjećaš li se one noći“, „Kako mi nedostaješ“, „Ostariću neću znati“ „Muštuluk“, „Jesul’ dunje procvale“, „Pariške kapije“, „Da si me bogdo voljela“, „Čekaj me“… samo su neki od neprolaznih hitova Harisa Džinovića.

Koncert Harisa Džinovića u Jajcu dio je kampanje “Doživi ljeto u Jajcu 2022.”, koja ima za cilj obogatiti kulturno-turističku ponudu Jajca i učiniti je atraktivnijom kako za građane Jajca i okolnih gradova, tako i za brojne posjetitelje koji Jajce posjećuju u ljetnom periodu.

Ulaznice za koncert Harisa Džinovića, koji će u subotu 13. avgusta od 21 sat biti održan na platou ispod vodopada u Jajcu, u prodaji su po cijeni od 20 KM.

 

 

(Jajce Online/PROMO)

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Prema Izvještaju State Departmenta o trgovini ljudima za 2023. godinu Bosna i Hercegovina (BiH)...

Čini se da je postalo ustaljena praksa to da se u svakom izbornom ciklusu...

U vremenu ekonomskih neizvijesnosti i rapidnih promjena na tržištu, pitanje u šta uložiti novac...

Hrvatska nogometna reprezentacija remizirala je protiv Italije u u posljednjem trećem kolu grupe B,...

Proteklog vikenda, članice Ženskog odbojkaškog kluba “Jajce-Nansen” priredile su svečanost u Gradskoj sportskoj dvorani...

Fudbaleri Hrvatske odigrali su neriješeno sa Italijom 1:1 u posljednjem kolu grupne faze Evropskog...