SNSD-ova vlast Šipovo dovela u lošu situaciju

Delegacija Partije demokratskog progresa, predvođena predsjednikom Branislavom Borenovićem, posjetila je danas Šipovo, gdje je razgovarala sa rukovodstvom Opštinskog odbora i odbornicima PDP-a u Skupštini opštine. Konstatovano da je opštinska vlast dovela Šipovo u tešku situaciju.

Delegacija Partije demokratskog progresa, predvođena predsjednikom Branislavom Borenovićem, posjetila je danas Šipovo, gdje je razgovarala sa rukovodstvom Opštinskog odbora i odbornicima PDP-a u Skupštini opštine.

„Šipovo je mala opština, ali sa izuzetnim prirodnim i turističkim potencijalima, koje je potrebno racionalno koristiti. Nažalost, iz prvenstveno ekonomskih razloga i nejednakog tretmana i odnosa, ljudi sve više napuštaju ovu opštinu. Odbornici PDP-a će djelovati snažno opoziciono svim odlukama koje utiču da se takav trend nastavlja, ali će s druge strane, u skladu sa našim programom, nuditi konkretne ideje i prijedloge za razvoj Šipova“, rekao je Borenović.

On je dodao da je tokom današnjeg sastanka pružena puna podrška i dogovoreno da se pripremi Sabor Opštinskog odbora PDP-a Šipovo, što će biti još jedan korak ka otvaranju stranke prema ljudima koji dijele naše ideje i vizije zaposlenog i pravednog društva.

Dragan Šarić, predsjednik OO PDP Šipovo, istakao je da je opštinska vlast dovela Šipovo u veoma lošu situaciju, te da će PDP djelovanjem u Skupštini opštine pokušati da utiče na promjenu takvog stanja.

„Iako ćemo vrlo kritički djelovati prema svemu što unazađuje našu opštinu, nadam se da će biti sluha da se uvaže i prijedlozi opozicije koji značajno mogu unaprijediti život građana Šipova“, rekao je Šarić.

Pored predsjednika Borenovića, Šipovo su posjetili generalni sekretar Milko Grmuša, potpredsjednik Jelena Trivić i član Predsjedništva PDP-a Mira Pekić.

 

(BN)