Slovenija: Mladi Jajčanin poginuo u nesretnom slučaju

Državljanin Bosne i Hercegovine poginuo je u nesreći koja se dogodila jučer u Vodicama kod Ljubljane. Naime, radi se o našem sugrađaninu Aldinu Meliću rođenom 1997. godine, koji je nastradao u nesretnom slučaju u krugu firme “Transport Jerman” za koju je nedavno počeo da radi, piše Jajce Online.

Veliki broj njegovih prijatelja, ali i radnih kolega oprašta se od njega putem druževnih mreža.

-Nažalost Allahovom voljom i Allahovim određenjem jučer nesretnim slučajem ugasio se život moga radnog kolege. Imali smo prilike razgovarati više puta dok smo se sretali na parkingu firme. Kulturna i super osoba si bio. Jako mi je žao što se to desilo, što se gasi još jedan mladi život dobre duše. Ostaješ u lijepom sjećanju. Pamtit ću uvijek šale s kojim si me zezao na račun naglaska nas krajišnika. Također ću pamtiti plavu Merdžu s najjačom tablicom na firmi našeg kolektiva. Kolega moj, da te Allah uvede u džennet i podari sve Njegove ljepote i blagodati, a porodici, prijateljima i tvojim najmilijim želim mnogo sabura. Najmanje što mogu učiniti je da te posljednji put pozdravi Krajišnik sa “vrelog asfalta. Neka zvijer za volanom živi zajedno tu s nama, vječno, napisao je njegov radni kolega, Edin Mujakić, koji je uz ovaj tekst postavio i video zapis na Aldinovom zidu.

S velikom tugom sam primili smo vijest o smrti našeg sugrađanina Aldina Melića. Pamtit ćemo ga kao dobru mladu i radišnu osobu. Ovim putem izražavamo sućut, prije svega, njegovoj porodici zbog tog nenadoknadivog gubitka, ali i njegovoj rodbini i prijateljima.

 

Više informacija i detalja ove nesreće objavit ćemo u toku dana…

 

 

(Jajce Online)