Slišković: Ne znam hoću li u nedjelju biti na klupi, Memić je bio objektivan koliko je mogao

Blaž Slišković jučer zbog porodičnih problema nije bio na klupi Željezničara, a Plavi su osvojili bod na gostovanju kod Veleža.

FOTO: Facebook/FK Željezničar

Blaž Slišković jučer zbog porodičnih problema nije bio na klupi Željezničara, a Plavi su osvojili bod na gostovanju kod Veleža.

Završilo je 2:2, a tim je s klupe vodio njegov pomoćnik Almir Memić. Danas je Slišković u razgovoru za Hercegovina.info govorio o svemu što se dešavalo jučer.

“Nakon utakmice poslušao sam izjavu mog pomoćnika Memića. Mislim da je bio objektivan koliko je on to mogao biti. Mišljenja sam da je Velež imao bolje prilike, iako je moj pomoćnik rekao da smo mi imali bolje. Na kraju mislim da je rezultat realan. Igrali smo koliko možemo i maksimalno se trudili. Na svakoj idućoj utakmici ćemo ići na pobjedu pa što bude”, ističe Baka.

Slišković kaže kako ne zna hoće li biti na klupi Željezničara i protiv vodećeg Borca.

“Imam porodičnih problema, a i klub je sve rekao u svome saopštenju. Što se tiče vođenja sljedeće utakmice zaista ne znam ništa.”

Gledao je i utakmicu sljedećeg protivnika iz Banjaluke protiv Zrinjskog. No, bez komentara je baš poput Sergeja Jakirovića.

“Gledao sam utakmicu. Ne želim ništa komentarisati. U javnosti je dosta toga rečeno“, kratko je rekao za Hercegovina.info Blaž Slišković.

KOMENTARI