Skočila sa petog sprata i ubila prolaznicu na koju je pala

Podijeli članak:

Žena (60) preminula je u bolnici u Bukureštu nakon što je na nju pala žena koja se bacila sa 5. sprata naočigled kolega.

Jeziv slučaj dogodio se 25. oktobra ujutru u prestonici Rumunije, a žena koja je pokušala samoubistvo prošla je sa lakšim povredama.

“25. oktobra 2023. godine, policijski službenici dobli su dojavu, oko 08.50 časova, o padu osobe sa zgrade koja se nalazi u Sektoru 4. Po dolasku na lice mesta utvrđeno je da je žena (43), koja je pala sa zgrade, pala preko 60-godišnjakinje, koja se kretala trotoarom. Obje osobe su bile pri svijesti, a 60-godišnja žena je u težem stanju”, navedeno je kobnog jutra iz policije.

Nažalost, starija žena preminula je iste večeri u bolnici. Prema nezvaničnim informacijama, imala je tri infarkta zaredom i ljekari nisu mogli ništa da učine.

Istovremeno, izvori iz istrage tvrde da je žena imala frakturu kičmenih pršljenova, što još nije zvanično potvrđeno.

Nakon što je starija žena preminula, protiv žene (43) pokrenuta je istraga zbog sumnje da je počinila ubistvo iz nehata. U ovom trenutku nema konkretnih dokaza da su dva slučaja povezana, ali je tužilaštvo preuzelo istragu, javljaju mediji.

Kolege žene koja je pokušala samoubistvo rekli su da je imala “depresivne periode”, te da je zbog toga potražila stručnu pomoć. Ipak, ne znaju šta ju je navelo da se tog jutra baci sa prozora, prenosi Telegraf.

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Sve je više onih koji se odlučuju za dijetu mesoždera, a jedna od poznatih...

U prekidu je odvijanje saobraćaja na putu Crna Rijeka-Jajce, zbog opasnosti od obrušavanja kamenja...

Direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan Ljevnaić istakao je danas da bi uskoro trebalo da...

lumica Jelena Čvorović Paunović preminula je u 75. godini.

Ko je možda i imao sumnju, danas su mu Milorad Dodik i njegovi pajaci...

Ta gospođa dotična meni dolazi u autobus malo jače od 6 mjeseci i pravi...