Search
Close this search box.

Sjećate li se lika Rose iz serije “Dva i po muškarca”? Evo kako glumica danas izgleda

Podijeli članak:

Melanie Lynskey tumačila je lik Rose u seriji “Dva i po muškarca”, a 46-godišnja glumica nedavno je ponovo skrenula pažnju na sebe najavljujući novu seriju u kojoj tumači jednu od glavnih uloga.

Kada je CBS 2003. godine prvi put emitovao “Dva i po muškarca”, serija je postala instant hit. Radnja je pratila život Charlieja Harpera, zekletog neženje čiji se život preokrene kada mu se u kuću useli njegov tek razvedeni brat Alan sa svojim povučenim 10-godišnjim sinom.

Serija je trajala osam sezona prije nego što je Sheenova borba sa zloupotrebom droga i alkohola dovela do toga da produkcija prekine saradnju.

Poznato je da je ušao u javni spor sa izvršnim producentom Chuckom Lorreom, a njegov lik je “ubijen” u seriji. Ashton Kutcher je potom preuzeo glavnu ulogu sve dok se serija nije završila 2015. godine.

Jedan od likova koji je obilježio seriju je zasigurno lik Rose, Charliejeve komšinice koja je bila zaljubljena u njega te ga je redovno uhodila.

Melanie Lynskey na premijeri serije

Melanie Lynskey na premijeri serije “Candy” (Foto: EPA-EFE)

Lik Rose je tumačila Melanie Lynskey, glumica s Novog Zelanda koja se nakon ove uloge pojavljivala i u ostvarenjima “Togetherness”, “Future-Worm”, “Castle Rock”, “Mrs. America”, “Candy” te “Yellowjackets”.

Melanie je zvijezda nove serije “The Tattooist of Auschwitz”, a tim povodom je gostovala u nedavnoj epizodi The Tonight Showa s Jimmyjem Fallonom.

Pored priče o seriji, otkrila je smiješnu anegdotu o svojim zarukama s partnerom Jasonom Ritterom.

Dan prije prosidbe, Melanie je gledala prstenje te ispričala: “Isprobala sam jedan i pomislila da izgleda skoro kao zaručnički prsten te da ga neću kupiti. Zatim mi je kupio taj prsten. Bila sam zahvalna, ali mi nije palo ni na kraj pameti da mi je kupio zaručnički prsten”.

Nekoliko dana poslije su posjetili njegove roditelje, a potom je otkrila: “Ondje je rekao da smo zaručeni, na šta sam ga upitala jesmo li stvarno? Bilo je tako zbunjujuće, prosidba inače nije takva. Ljudi obično razumiju što se događa”.

 

 

(Klix)

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Nova studija je otkrila da navike spavanja mogu biti rani znak potencijalnog lupusa.

Proizvodnja cigareta nekada je zahtijevala tehnologiju koja je bila smještena samo u velikim fabrikama....

Slovenija će produžiti kontrole na granici s Hrvatskom i Mađarskom za još šest mjeseci,...

Italijanska Serija A naredne sezone bi mogla imati šest predstavnika u Ligi prvaka, što...

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, uz podršku Vlade Njemačke putem Deutsche Gesellschaft für Internationale...

Iako njihova riba završi na trpezama i tanjirima širom BiH, samo na sedmičnoj bazi...