Sigurna i udobna vožnja uz taxi “GANY”

Podijeli članak:

Taxi prijevoz “GANY”, u vlasništvu Anesa Ganibegovića iz Jajca omogućava siguran i udoban prijevoz putnika do željenih lokacija.

Ponuda ovog prijevoznika zasnovana je na pružanju usluga po visokim standardima, počevši od samog vozila, pa do tačnosti i odgovornosti, što su svakako uslovi koje svaki klijent prepoznaje i vrjednuje.

Pozivom na broj ili slanjem SMS-a u roku od nekoliko minuta po vas dolazi vozilo, a ukoliko potrebe iziskuju vožnju je moguće i unaprijed zakazati.

Svakako vrijedi napomenuti da taxi “GANY” nudi prijevoz petkom i subotom uvečer, u vremenskom periodu od 22:00 – 04:00 sati.

Odlazak i dolazak s aerodroma često su najstresniji dio putovanja. Kako biste izbjegli velike gužve, probleme parkinga ili slabu pokrivenost javnim prijevozom, najjednostavniji način odlaska ili dolaska s aerodroma je rezervacija taxija.

Taxi prijevoz “GANY” omogućava vam sigurnu i ugodnu vožnju, prilagođenu vašem letu do željene destinacije. Na raspolaganju vam je 24 sata dnevno te na vaš zahtjev taxi “GANY” vrši transfere prema aerodromima, kao i transfere sa aerodroma prema željenoj destinaciji.

Taxi “GANY” svojim klijentima osigurava ugodan i siguran prijevoz na željeno mjesto. Opustite se, zabavite i uživajte u komfornoj vožnji bez skrivenih troškova.

Više informacija možete dobiti na broj: +387 (0)62/411-003 (Viber/WhatsApp), putem Facebook stranice Taxi GANY kao i Instagram profila Taxi GANY.

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Kada tražimo smještaj na putovanju, bazen će često biti razlog koji će nekom mjestu...

Ko napušta brod jer nije onako kako je zacrtao?

U dva dana video zapis je pregledalo preko 800 tisuća korisnika te mreže, a...

U polju, poviš džamije u rogatičkom selu Žepa, nalazi se misteriozno stablo šljive. Koja...

Sud u Gracu osudio je danas državljanina BiH (35) zbog pokušaja pljačke restorana brze...

Sve su češći nesrećni slučajevi povreda građevinskih radnika, ponekad i sa smrtnim ishodom. Prije...