Sedam puta dobio na lutriji i otkrio svoje trikove

Podijeli članak:

Vjerovatno svi ljudi na svijetu u nekom trenutku razmišljaju šta bi uradili da dobiju na lutriji. Neki bi potrošili novac na luksuzne automobile, egzotične odmore ili novu odjeću, dok drugi razmišljaju o otplati hipoteka ili kupovini kuće ili stana.

Sedmostruki dobitnik na lutriji Ričard Lustig (Richard) dijeli svoje savjete o tome kako povećati šanse za dobitak na lutriji. Ovaj čovjek iz Orlanda, Florida, SAD, osvojio je velike dobitke u sedam lutrijskih igara u iznosu većem od milion dolara.

-Tri stvari koje možete učiniti da povećate svoje šanse za dobitak na lutriji su da odaberete svoje brojeve i pridržavate ih se svaki put, postavite budžet i nikada ne trošite novac na stanarinu ili namirnice da biste igrali lutriju – rekao je za Fox.

Ali jesu li Ričardovi savjeti zaista korisni? Pa, njegov prvi savjet je odabrati brojeve i držati ih se svaki put. Problem je u tome što se brojevi lutrije biraju potpuno nasumično, što znači da nijedna kombinacija neće povećati vaše šanse ni u jednoj prilici, prema Forbesu.

Tri savjeta

Ričardov drugi savjet je jednostavan: odredite budžet. To je svakako dobar savjet. Nema smisla osvajati 10.000 dolara ako ste već potrošili 20.000 dolara na karte. A Ričardov treći savjet? Što više igrate, veće su šanse da osvojite nagradu, prenosi Index.hr.

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Nije se dalo Majklu Džordanu da i u Vašingtonu napravi uspjeh kao u Čikagu.

Sve je više onih koji se odlučuju za dijetu mesoždera, a jedna od poznatih...

U prekidu je odvijanje saobraćaja na putu Crna Rijeka-Jajce, zbog opasnosti od obrušavanja kamenja...

Direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan Ljevnaić istakao je danas da bi uskoro trebalo da...

lumica Jelena Čvorović Paunović preminula je u 75. godini.

Ko je možda i imao sumnju, danas su mu Milorad Dodik i njegovi pajaci...