Search
Close this search box.

Saobraćajna nesreća u jajačkom naselju Kozluk, policija izašla na teren

Podijeli članak:

U kasnim večernjim satima, večeras oko 23 sata, zabilježena je saobraćajna nesreća u jajčkom naselju Kozluk, u kojoj je sudjelovao automobil marke Citroen. Prema trenutno dostupnim informacijama, nesreća se dogodila kada je automobil udario u kamen, koji je potom odbačen prema obližnjoj ogradu.

Na lice mjesta odmah su izašli pripadnici Policijske uprave Jajce kako bi obavili uviđaj i osigurali područje. Detalji o uzrocima nesreće i eventualnim povredama učesnika još uvijek nisu potvrđeni, ali će biti poznati nakon završetka uviđaja.

Ovo nije prva nesreća koja se dogodila na ovom mjestu, budući da je ovo jedna u nizu saobraćajnih nesreća koje su se dogodile na istoj lokaciji.

Očekuje se da će više informacija biti dostupno javnosti sutra, nakon što se završi policijski uviđaj i sazna uzrok nesreće.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da budu oprezni i pridržavaju se saobraćajnih propisa kako bi se izbjegle ovakve nesreće u budućnosti.

This slideshow requires JavaScript.

Saobraćaj na tom dijelu još uvijek nije normalizovan jer se čeka dolazak šlep službe koja će ukloniti vozilo s mjesta nesreće.

 

 

 

(Jajce Online)

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Uprkos brojnim upozorenjima nadležnih institucija iz godine u godinu o tome šta se sve...

Nova studija je otkrila da navike spavanja mogu biti rani znak potencijalnog lupusa.

Proizvodnja cigareta nekada je zahtijevala tehnologiju koja je bila smještena samo u velikim fabrikama....

Slovenija će produžiti kontrole na granici s Hrvatskom i Mađarskom za još šest mjeseci,...

Italijanska Serija A naredne sezone bi mogla imati šest predstavnika u Ligi prvaka, što...

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, uz podršku Vlade Njemačke putem Deutsche Gesellschaft für Internationale...