Saničanin odradio prvi trening sa Partizanom: U Prijedoru je odjeknula vijest

Siniša Saničanin, reprezentativac Bosne i Hercegovine, danas je prvi put odradio trening sa novim klubom – FK Partizan.

Siniša Saničanin, reprezentativac Bosne i Hercegovine, danas je prvi put odradio trening sa novim klubom – FK Partizan.

Bosanskohercegovački stoper oduševljen je nakon što se priključio novom klubu u koji je došao nakon rastanka sa Vojvodinom.

“Osjećaj je izvanredan. Stvarno su me svi dočekali prijatno, domaćinski što bi se reklo. Sportski centar je fenomenalan. Uslovi su nevjerovatni, tako da su prvi utisci baš pozitivni. Upoznato sam ekipu, stručni štab, osoblje…”, rekao je Saničanin.

Nakon što se priključio ekipi Saničanin se uglavnom družio sa Bojanom Matićem i Bojanom Ostojićem.

“Jeste, sa Matketom se znam iz Vojvodine. Znam i Ostoju sa utakmica. Tako da sam s njima pričao neke prve teme. Sve ostale momke znam sa terena. Svi su ostavili pozitivan utisak na mene”, dodao j Saničanin.

Poslije reprezentativne pauze proveo je vrijeme sa najmilijima u Prijedoru.

“Preskočio sam protiv Crne Gore zbog potpisa ovdje u Beogradu, a onda sam protiv Danaca igrao cijelu utakmicu. Poslije toga sam proveo vrijeme kući sa svojim najmilijima, porodicom, suprugom…Odmorio sam se, bilo je dosta vremena. Spreman dočekujem nove izazove”, kazao je bh. stoper.

Prati i Evropsko prvenstvo u fudbalu.

“Koliko-toliko sam ispratio Evropsko prvenstvo. Uvijek sam negdje. Znate ono kući si da se odmoriš, a ustvari se više umoriš, dok se vidiš sa svima. Ali, pratio sam. Zanimljivo je”, dodao je Saničanin, osvrnuvši se na to kako je vijest o prelasku u Partizan dočekana u Prijedoru:

“Odjeknula je vijest. Svi su prezadovoljni. Došlo mi je mnogo čestitiki”.

KOMENTARI