Samo u BiH, kuća i dulum zemlje 1.950 eura

Podijeli članak:

U naseljenom mjestu Barice kod Donjeg Vakufa prodaje se kuća i dulum zemlje sa još jednim pomoćnim objektom za nevjerojatnih 1.950 eura ili 3.900 konvertibilnih maraka. Međutim, to je puno novaca za sedmeročlanu obitelj Emine i Mersedina Kičin koja živi u jednoj sobici od dvadesetak kvadrata.

Predsjednik MZ Vrbas Fehidin Burzić pokrenuo je akciju i nas pozvao da pomognemo ovoj sedmeročlanoj porodici otkupiti kuću kako bi imali krov nad glavom. Sada su podstanari kod Eminine majke. Inače, u toj jednoj kući stanuje čak 15 članova uže i šire porodice.

Svi koji žele pomoći da se ovaj novac skupi i otkupi ruševna kuća za porodicu Kičin uplate mogu izvršiti na ime Mersedin Kičin, Barice b.b. 70220 Donji Vakuf, BiH.

Uplate iz inozemstva mogu se izvršiti na račun UniCredit Bank d.d. Mostar, Kardinala Stepinca, SWIFT Code:UNCRBA22 IBAN:BA39 3382 6028 2040 0072 mobitel od Mersedina 063 880 173

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Krađa sapuna i olovaka iz hotela djeluje bezazleno za brojne goste, međutim, neki od...

Ryanair je prošle sedmice najavio uvođenje letova za Sarajevo iz pet evropskih gradova počevši...

U subotu, 9. prosinca, restoran Gastro Globus u Zagrebu bit će poprište svečane donatorske...

Konkretni koraci prema suspenziji izgradnje hidroelektrane (HE) “Ulog”, raskidanju koncesijskih ugovora za planirani projekt...

Federalno ministarstvo rada i socijalne politike (FMRSP) ističe da je kreirana privremena lista domaćinstava...

Okružni sud u Banjaluci osudio je Vladimira Čančara, specijalistu ginekologije i akušerstva iz Univerzitetske...