Ronaldo se sreo s jednim od najvažnijih ljudi u Saudijskoj Arabiji i najavio veliki projekt

Podijeli članak:

Cristiano Ronaldo izrazio je zadovoljstvo zbog prilike da se sastane sa saudijskim prijestolonasljednikom princom Mohamedom bin Salmanom u ponedeljak, a najavio je i prvo Svjetsko prvenstvo esportu koje će se naredne sezone održati u Saudijskoj Arabiji.

U postu na društvenim mrežama, nogometaš Al Nassr-a je napisao:

“Čast mi je ponovo se sresti sa njegovim kraljevskim visočanstvom princom Mohamedom bin Salmanom i sjajno je biti dio ovog panela danas na kojem smo razgovarali o budućnosti esporta i pokretanju prvog Svjetskog prvenstva u esportu, koje će se održati u Saudijskoj Arabiji sljedeće godine”, napisao je Ronaldo.

Ronaldo se sreo sa Salmanom u nekoliko navrata otkako je stigao u Saudijsku Arabiju. Što se tiče Esports Svjetskog prvenstva, očekuje se da će događaj biti najveći te vrste na svijetu.Očekuje se da će pružiti platformu za industriju igara i esporta i ojačati status Saudijske Arabije kao centra za međunarodni esport.

Esports Svjetsko prvenstvo će sadržavati nekoliko popularnih igara u različitim žanrovima, a turnir se također može pohvaliti pružanjem najvećih nagradnih fondova za pobjednike ikada ponuđenih u historiji esporta. Štaviše, događaj će biti upotpunjen raznolikim nizom aktivnosti i događaja za ljude koji ga posjete.

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Nije se dalo Majklu Džordanu da i u Vašingtonu napravi uspjeh kao u Čikagu.

Sve je više onih koji se odlučuju za dijetu mesoždera, a jedna od poznatih...

U prekidu je odvijanje saobraćaja na putu Crna Rijeka-Jajce, zbog opasnosti od obrušavanja kamenja...

Direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan Ljevnaić istakao je danas da bi uskoro trebalo da...

lumica Jelena Čvorović Paunović preminula je u 75. godini.

Ko je možda i imao sumnju, danas su mu Milorad Dodik i njegovi pajaci...