Jajce Online
SPORT

Ronaldo će platiti štetu koju je Bugattijem uzrokovao njegov uposlenik

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo će platiti štetu koju je uzrokovao njegov uposlenik vozeći skupocjeni Bugatti Veyron, jedan od brojnih superautomobila koje posjeduje.

Incident se dogodio u gradu Bunyola na Mallorci, poznatom španskom odmaralištu gdje se Ronaldo trenutno odmara prije početka nove sezone. Jedan od njegovih uposlenika, vjerovatno tjelohranitelj, vozio je Ronaldov Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse vrijedan 2 miliona eura te je tom prilikom udario u zid imanja u ponedjeljak ujutro oko 11 sati. U nezgodi niko nije povrijeđen, ali je automobil značajno oštećen, kao i kuća.

PROČITAJTE JOŠ:   Hurem nakon novog poraza od Filipina: Igrale smo mnogo bolje u odnosu na prvi meč

“U udaru je otkinut mjerač za vodu, tako da od incidenta ne mogu živjeti u svojoj kući. Mislio sam da mi je pas stradao, vidio sam ga daleko od ulaza kako drhti od straha”, kazao je vlasnik imanja.

On je nakon nesreće otišao do imanje koje je unajmio Ronaldo tražeći objašnjenje.

“Dugo sam čekao da se vrata otvore, ali su me dočekali ljubazni ljudi, muškarac i žena. U Ronaldovo ime su obećali da će platiti svu štetu koju je uzrokovao Bugatti”, dodao je on.

PROČITAJTE JOŠ:   Nakon što se rastao sa Salernitanom: Milan Đurić blizu potpisa za novi klub

Za štetu će se pobrinuti osiguranje, ali će učestvovati i poznati nogometaš kako bi izbjegao problem s vlastima i odlazak na sud.

Ronaldo je na Mallorcu otputovao 14. juna sa suprugom Georginom Rodrigez i njihovom djecom, a tom prilikom je organizovao transport Bugattija i Mercedesove G-Klase na španski otok.

 

 

(Klix)

Povezane vijesti

Lijes Ivice Osima na sredini stadiona Sturma, otpjevana numera “Ima neka tajna veza”

admin

Juniori slavili sa 62 poena razlike – predpioniri i pioniri nažalost poraženi

admin

Prcić: Uspjeli smo napraviti dobar presing i biti opasni, pogriješio sam kod penala

admin