Razlozi zbog kojih ste još sami

Biti samac ima mnoge pozitivne strane i može biti vrlo zabavno, osobito kada smo mladi i imamo puno prijatelja koji su također single. Ipak, svako dođe do određene tačke u životu kada shvati da biti single ima i onih manje lijepih strana te da bi na kraju dana bilo lijepo imati nekoga pokraj sebe.

 

  • Previsok kriteriji je razlog zašto ste možda sami

    Previsok kriteriji je razlog zašto ste možda sami

    FOTO: ILUSTRACIJA


Previsoke kriterije

Jedan od najočitijih razloga zbog kojih ne možete pronaći idealnog partnera je taj da ste možda previše strogi prema onima koji vas pokušaju osvojiti. Što ste starije, to su naši kriteriji sve viši, no činjenica je da savršeni muškarac ne postoji. Nije važno je li zgodan, bogat, uspješan ili pametan. Važno je da bude uz vas kada ti je teško, da vas nasmijava i da u njemu pronađete ono najvažnije – najboljeg prijatelja.

Patnja za bivšim

Ako ste u skorije vrijeme izašli iz veze te ste zbog tog prošli kroz ljubavni brodolom, moguće je da se još niste oporavili i da i dalje čeznete za bivšim partnerom pa drugi muškarci ni nemaju šanse jer tvoje srce još uvijek pripada drugome. Ako ste u tom ‘stanju’, onda je vrlo vjerovatno da ćete ostati single.

 

  • Patnja za bivšim vas dodatno koči

    Patnja za bivšim vas dodatno koči

    FOTO: ILUSTRACIJA


Nemate vremena za muškarce

Živite užurbanim tempom, imate visoke ciljeve i posvećeni ste karijeri. U ovom trenutku u vašem životu nema mjesta za jednog muškarca. Želite li pronaći partnera, vrijeme je da malo poslažete prioritete.

Muškarci vas se boje

Ako su muškarci uplašeni pred vašim  samopouzdanjem, inteligencijom ili uspjesima koje ste  ostvarili, onda  vas  nisu vrijedni. No to bi mogao biti razlog zbog kojega te  single jer se muškarci boje snažnih i pametnih žena. Nastavite  biti svoja i jednog ćete  dana sigurno upoznati nekoga tko će znati kako biti partner kakvog zaslužujete.

(avaz)