Raspisan konkurs za „Izbor najljepše fotografije za razglednicu Mrkonjić Grada“

JU Kulturno sportski centar „Petar Kočić“  Mrkonjić Grad, raspisala je danas  poziv za Javni-foto konkurs „IZBOR NAJLJEPŠE FOTOGRAFIJE ZA RAZGLEDNICU MRKONJIĆ  GRADA“.

Tehnički uslovu konkursa:

Fotografije koje učesnici šalju moraju biti autorske, sa maksimalno tri fotografije po autoru koje moraju biti isključivo u digitalnoj formi u JPG formatu, maksimalne veličine po fotografiji od pet megabajta. Fotografije sa tekstualnim porukama ili bilo kakvom drugom vrstom potpisa neće biti razmatrane u konkursu.

Autori su lično odgovorni za prikazani motiv na fotografiji i za eventualna kršenja autorskih prava, a oni slanjem fotografija organizatorima foto-konkursa daju pravo na njihovo korištenje.

Konkurs je otvoren do 22.03.2021. godine, a fotografije sa prijavom je potrebno dostaviti na mejl adresu; kscpkrazglednicamg@gmail.com , sa naznakom „ ZA FOTO-KONKURS  RAZGLEDNICE MRKONJIĆ  GRADA“.

Sve prijave moraju da uključuju:

Ime i prezime autora, naziv fotografije, kontakt podatke autora , broj telefona adresa i mjesto stanovanja.

Nagrade foto-konkursa su sledeće:

  1. Mjesto:300 KM
  2. Mjesto:200 KM
  3. Mjesto:100 KM

Izbor najljepše fotografije vršiće se ocjenom žirija, čiji sastav određuje i formira administrativna služba  JU Kulturno sportski centar „Petar Kočić“.

Glasovi žirija biće javno objavljeni, glasanje će trajati sedam dana poslije zatvaranja konkursa, a pobjednici će biti proglašeni u roku od pet dana završetka glasanja.

Cilj konkursa jeste promocija prirodnih, kulturnih kao i turističkih mjesta naše opštine.

Tekst javnog foto-konkursa možete pogledati ovdje.