Rambo stiže u Call of Duty: Warzone?

Iz nekog razloga, vjerovatno zvanog novac, u Call of Duty Warzone moći ćete igrati kao filmski heroj John Rambo. Službeni kanal Call of Dutyja na Twitteru još uvijek to nije potvrdio, ali snažno sugeriraju kako će Rambo dobiti svoj skin. Kada stiže i kako će izgledati – to ćemo valjda saznati kasnije.

Ovo inače ne bi bilo prvi put da se likovi iz svijeta filma pojavljuju u Call of Dutyju. Prošle su godine u eventu The Haunting of Verdansk “gostovali” likovi iz horor filmova The Saw i The Texas Chainsaw Massacre. Sam je Rambo s druge strane već imao gostovanja i u drugim igrama – vidjeli smo ga kao jednog od gostujućih boraca u Mortal Kombatu 11, navodi Hcl.hr.

Ubacivanje poznatih likova u igre praksa je koju trenutno nameće popularni battle royale naslov Fortnite. U toj se igri do sada pojavilo čitavi niz filmskih likova kao što su Terminator, John Wick, Predator i drugi.

Potencijalna pojava Ramba u Warzoneu mogla bi se opravdati činjenicom da se Verdansk vratio u eru osamdesetih godina, a vrijeme je to kad je Rambo žario i palio, doslovno.