Punica pod dejstvom alkohola istukla zeta

Podijeli članak:

Policija je hapsila J.V. zbog nasilja u porodici i napada na službeno lice. Ova nesretna situacija dogodila se nakon što je J.V., pod uticajem alkohola, brutalno pretukla svog zeta Z.M.

Prema izveštajima, incident se odigrao u Mladenovcu, a J.V. je izgubila kontrolu pod dejstvom alkohola, što je dovelo do fizičkog napada na njenog zeta. Oštećeni Z.M. je zadobio lakše tjelesne povrede tokom ovog nemilog događaja.

Međutim, situacija nije završila samo na tom incidentu. Prilikom privođenja, J.V. je navodno napala i policajce koji su došli na mjesto događaja. Prema saznanjima jednog policajca je izgrebala, dok je drugog ugrizla za ruku. Svi povrijeđeni muškarci su nakon incidenta odmah prevezeni u Dom zdravlja, gdje su im pružene medicinske usluge i konstatovane lakše tjelesne povrede.

J.V. je nakon hapšenja smještena u policijsko zadržavanje, gdje će provesti narednih 48 sati. Osnovno javno tužilaštvo u Mladenovcu vodi istragu u vezi sa ovim događajem.

 

 

(agencije)

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Ljekar trebinjskog Doma zdravlja Aleksandar Babić izgubio je bitku za život. Priča o doktoru...

Memorandum o razumijevanju u cilju očuvanja, razvoja i promocije na domaćem i međunarodnom tržištu...

Policijski službenici Federalne uprave policije u saradnji s Ministarstvom unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona, a...

Red Sea Film Festival u Saudijskoj Arabiji  započeo je svoje treće izdanje, a na...

Reprezentacija.ba kao partner Sofascore donosi statističke podatke bh. internacionalaca za mjesec novembar.

Rijetki su roditelji koji se nisu susreli sa situacijom u kojoj njihovo dijete želi...