Prvi čovjek općine Jajce primio predstavnike ‘Royala’

Kreatori “Royala”, Ajdin Varenikić i Elmin Hadžić posjetili su načelnika općine Jajce Edina Hozana, gdje su kroz jedan ugodan razgovor prezentovali svoju ideju i viziju daljnjeg razvoja ovog odjevnog brenda.

Načelnik Hozan smatra da je danas baš rijetko pronaći mlade ljude s jasnom vizijom koji žele da ostanu u našoj zemlji. On se stavio na raspolaganje za bilo kakvu pomoć te im poželio sreću u ostvarivanju njihovih ciljeva.

-Ne mogu, a ni želim sakriti oduševljenje susretom i razgovorom s dva mlada, obrazovana, kreativna, poduzetna i pozitivno ambiciozna momka. U vremenu u kojem živimo rijetko se susreću. Ova dva mlada čovjeka imaju ideju, viziju, znanje, plan i snažnu želju da sve to ostvare ovdje u svojoj zemlji u svojoj domovini. Za mene kao načelnika neprocjenjivo bogatstvo. Zato im trebamo dati podršku i pomoći im da uspiju. Jer njihov uspjeh je ustvari naš uspjeh, ostvarenje njihovog cilja je naš cilj. Želim im puno sreće, kazao je Hozan.

Osim toga, načelniku Hozanu su kao prvom čovjeku općine uručili #sacramento majicu i zidnu sliku s motivima grada Jajca izvezenim na platnu.

-Kako smo i najavili, zidna slika je posljednji proizvod u kolekciji “Collection di Jajcze”, a dolazi s kvalitetnim okvirom ručne izrade u bijeloj boji. Ove zidne slike već krase naše domove. Od danas i kabinet načelnika općine Jajce, a od sutra mogu da krase i vaš dom po simboličnoj cijeni od 14,99 KM, rekao je Ajdin Varenikić.

U budućnosti planiraju proizvodnju radnih odjela visoke kvalitete koja će biti namijenjena prvenstveno za radnike jajačkih firmi.

-Osim u svrhu promocije našeg grada, vjerujemo kako bi implementacija druge faze naše ideje imala veliki značaj za lokalne firme koje imaju potrebu da svojim radnicima obezbijede radna odijela visokog kvaliteta, a sve to u svom gradu po pristupačnim cijenama i kratkim vremenom isporuke, naveo je Elmin Hadžić.

Na kraju, žele da se zahvale općinskom načelniku Edinu Hozanu na izdvojenom vremenu, lijepom gostoprimstvu i savjetima koje će zasigurno pretvoriti u djelo.

Kako poručiti?

Vaše narudžbe možete im slati putem web shopa, a za sve poteškoće javite im se putem e-maila ili društvenih mreža. Narudžbe šalju u sve gradove BiH, kao i van granica naše države, a za građane Jajca omogućeno je lično preuzimanje na adresi Zmaja od Bosne 1. u “Relax studio AS” koji je u vlasništvu Sameda Glamočića.

 

 

 

(Jajce Online)