Prva stvar koje se ljudi sjete kad pomisle na kino ili filmski maraton su kokice

Neke stvari su jednostavno nerazdvojivo povezane. Jedna od takvih veza je zasigurno spoj filma i kokica. Stoga su vas CineStar Cinemas kina ( www.cinestarcinemas.ba ) i CineStar TV Channels ( https://cinestartvchannels.hr ) ovih blagdana odlučili pripremiti za svaki scenario te uvesti miris dobro poznatih CineStarovih kokica u vaše domove i spojiti ih uz najnovije ekskluzivne CineStar TV premijere u decembru!

Ove zime, više nego ikada, moramo biti odgovorni i provoditi šta više vremena kući, ali prilika je to za druženje sa svojim najdražima uz filmski program CineStar TV-a koji na svojim kanalima omogućava izbor najboljeg filmskog sadržaja, a CineStarove sve popularnije Kokice 2 GO podići će vašu kućnu atmosferu gledanja filma i zaista imate šansu okupiti cijelu svoju porodicu na okup. Tražiće se uvijek više!

Tijekom decembra i januara CineStar TV Channels će korisnicima vodećih TV platformi otvoriti svoje premijerne kanale – CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2 ( https://bit.ly/PremijereCTV ) – kako bi ponudili još više filmskog izbora.

Ne preostaje vam ništa drugo nego skoknuti u najbliži CineStar po svoje Kokice 2Go, a dostupan je i prošireni meni kokica sa pićem i čokoladicom za ljubitelje slatkog. Svi su proizvodi svježe pakovani u trenutku prodaje, sukladno svim propisanim mjerama sigurnosti.

A mi smo za vas smo izdvojili nekoliko TV premijera idealnih za filmske večeri kod kuće.

Od ponedjeljka do četvrtka, CineStar TV Premiere 1 kanal postaje novi dom birmingemske obitelji Peaky Blinders ( https://bit.ly/PeakyBlindersCTV). S visokom podignutom ljestvicom, nove sezone zadržavaju napetost i brutalnost života kakav niko od nas zapravo ne bi želio živjeti, ali smo njime i dalje fascinirani.

Oscarom nagrađeni režiser Sam Mendes, poznat po velikim hitovima poput Vrtloga života, Skyfall i Spectre, predstavlja epski spektakl jednostavnog naziva 1917 (https://bit.ly/CTV1917). Ne propustite emitovanje ovog filma nagrađenog sa čak dva Zlatna globusa već od danas na CineStar TV Premiere 1 kanalu.

Spektakl sa neviđenim akcijskim scenama Bitka za Midway ( https://bit.ly/BitkaZaMidwayCTV ) upotpunjuje nevjerovatno jaka glumačka postava: Luke Evans, Woody Harrelson, Patrick Wilson, Ed Skrein, Nick Jonas i mnogi drugi. Ne propustite ovaj ratni spektakl Rolanda Emmericha na CineStar TV Premiere 1 i 2 kanalu.

Režiserj i scenarista Guy Ritchie, koji je ostavio svoj jedinstven i neizbrisiv pečat u filmovima Sherlock Holmes, Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške i Zdrpi i briši, donosi sofisticiranu akcijsku komediju s fenomenalnom glumačkom postavom – Gospoda ( https://bit.ly/GospodaCTV). TV premijeru ove hvaljene akcije s izvanrednom glumačkom postavom moći ćete pogledati od 12. decembra u 20h na CineStar TV Premiere 1 kanalu.

Film velikog redžisera Terrenca Malicka – Skriveni život (https://bit.ly/Skriveniživot) –  veoma brzo je dobio „Certified Fresh“ oznaku Rotten Tomatoesa, a sam Malick nagrađen je Zlatnom palmom na festivalu u Cannesu. TV premijera ove bezvremenske drame prikazuje se 26. decembra u 20:10 na CineStar TV Premiere 1 kanalu. Fascinantna, istinita i snažna bezvremenska drama, koja lako pronalazi put do srca gledaoca, ostavit će vas bez daha.

Ako vam nije dosta istinitih priči, očekuje vas hrabar film Mutne vode ( https://bit.ly/MutneVodeCTV ) koji razotkriva prljave tajne moćne korporacije. Ne propustite ovu TV premijeru. 2. januara u 20h na CineStar TV Premiere 1 kanalu.

Ponudu i dostupnost CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2 kanala možete istražiti na platformama i web stranicama svog operatera, a raspored emitovanja na https://cinestartvchannels.hr.

#OSTANITEODGOVORNI i uživajte u hit blockbusterima

****

CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2 kanali nude isključivo premium sadržaj. Program se emituje u tehnologiji visoke rezolucije i HD formatu slike s 5.1 Audio Surround zvukom. CineStar TV Premiere kanali u svojoj bogatoj filmoteci donose kinematografske, televizijske, dokumentarne filmove, kao i crtane filmove i serije, odabrane vrhunske hollywoodske te hitove evropske i svjetske kinematografije. Radi se naslovima koji su imali svjetsku kino premijeru svega 12 do 16 mjeseci prije početka prikazivanja na CineStar TV Premiere kanalima.